FOLLOW ME

February 11, 2015

Posting FB dan Nombor.

Assalamualaikum !

Heeeee bila tak update memang tak update. Sekali update belori² kahkahkah. 
Ok ada juga member member ai tanya.. kenapa posting AN ada nombor like this?

11.2.15 (240)

11 --> tarikh hari ni
2 ---> bulan 
15 ---> tahun
(240) jumlah posting

haha penting ke oi?
Tak penting bagi korang, tapi penting bagi I. biarlah rahsia.. kekekeke

I suka menulis, dan memang suka sangat menulis. Apa yang I tulis semua dari hati I bukan ai sengaja cipta cipta  untuk dapat like banyak komen banyak ke hape.. memang semua apa yang I terlintas, itulah I taip. Adakalanya kawan kawan I boleh baca emosi I. adakah hari ini I moody? I marah ? I happy ?? semua ada perasanya pada posting-posting I hikhik.

Kalau ada yang kurang senang dengan penulisan I, I sangat berbesar hati u guys unfren I ya. I sendiri sedang kemaskini frenlist I. Mana mana yang I tak pernah communicate, better I beri laluan be fren denga yang menanti nak jadi kawan I. I pun tanak simpan orang suka intai intai FB I . hak hak . Kau bajet retis? kihkih

Whateverrr,. tak kisah pun apa orang nak fikir pasal I, suka hati I la kan kekekeke :)
I happy sebab dapat ramai kawan macam macam peel. Ada yang da pernah kena marah dengan I pun still stay strong. kahhhhhh sangat peminat kau ya ! :p Ada juga fren yang I da unfren dok add I balik. iskkk lepas tu I da approved kau duduk diam macam batu. Mengintai kah? Memang tak la I nak simpan :p heheh sory, I unfren u balik..

Untuk yang tidak berapa kenal I, I suka menulis secara Indirect, Mana yang kenal I, tahulah peel I macam mana.... Yang mana rasa nak perli-perli I tu, tujulah direct tak yah hantar gambar ke ayat yang kekunun tuju kat I, takpe I terima . No big deal lah. :) normal la manusia takde semua orang suka dan sayang kannnn :p 

For me, FB is very good. If u all salah gunakan, maka buruk lah jadinya. Kalau guna dengan baik, u got more more more caring and loving frens ! seriusly ! ^_^  

Thanks ya be my frenz !! Love/ xoxo 

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design