NUFFNANG

FOLLOW ME

Happy Birthday to me !! 2 Feb 2015

Thursday, February 05, 2015 0 Comments A+ a-



Alhamdullillah ! dan 33 tahun umur saya. Bermakna sudah 33 tahun sya duduk dan hidup atas mukabumi ini :) Terima kasih Allah. Ada beberapa ucapan terima kasih nak buat ni :) ehemmm macam retisssss gitu kan :) ahahaha

1. Allah 
Kerana Meminjamkan daku nafas dan nyawa sehingga hari ini. Memberikan kesihatan yang adakalanya diuji. Untuk menguji kesabaranku. Memberikan daku senyuman, kadang diselang selikan dengan kesedihan :) Perlunya daku bersyukur dengan setiap pemberianmu Ya ALLAH. 

2. Mak Abah
Tanpa mak abah, kaklong takkan ada didunia ini. Takkan dapat rasa susah senang sebenarnya dunia kehidupan ini, takkan menangis bila sedih, takkan ketawa bila suka, takkan diam bila sakit :) Terima kasih mak abah sebab banyak mendokong cita cita dan keinginan kaklong. Kaklong sangat obses bila buat sesuatu pasti nak buat sampai berjaya. Pasti ! Tq abah ! sebab wish kat wsap jam 12.15 am 2.2.15 . hehehe mak pulak dekat wall Fb 12.07 am 2.2.15 hahah hebat kan my mom. fb jah ! :p 

3. Keluarga Kecil Besar.
Keluarga tiang kehidupan, lengkap sudah keluarga kecil :) Ditambah pelbagai perisa kehidupan yang adakalanya menjentik naluri sebagai seorang manusia :) Alhamdullillah. Haha detik 12.01 minit malam berdezup wasap masuk wish kekekekek Tq sangat ! i nak hadiah tabung pls ! 

4. BFF ♥ ADK 
Thanks korang ! Been there when i need u. Kadang pinjamkan bahu, pinjamkan telinga untuk mendengar permasalahan sang puteri :) I really appreciate our little frenship. Sungguh. Cubaan dugaan bersama sama . Hantu boling sudah pastinya kan guys ! :) hihihhi. Sanggup u guys tunggu detik 12 malam semata mata nak wish awal. hahah kelakar la u guys ni :) so manisssss hahhaa :p Suka sangat :) Thanks ! Tak perlu hadiah mahal2 tak perlu bunga ke ape, enuff ingat my beday my happy day. :) Thanks ! love xoxo 

5. BFF LYRA + NALYRA 
Thanks Bff 3 serangkai, hihih nakal tau panggil ai Bam bam. Qu bam Qu Bam Barulah BAM BAM ahakahak.. :p Well, u guys senantiasa menceriakan hari hari i kat opis tu hahah sila jangan kembang hidung lak ek? :p Thanks for the wish. Bam pun Bam la.. janji wa epi. kekekeke :p 

6. Rakan FB yang Rata Ratanya tidak ku kenali 
Alhamdullillah, terima kasih atas doa. Moga kita kaya dan berjaya sama sama ya. Di dunia FB ku kenal segala sikap manusia :) yang benar - benar ingin menjadi rakan atau hanya mempergunakan kita shj. Hanya kita tahu dan dapat menilai. An minta maaf jika ada yang tak sempat an balas :) semua an baca dan aminkan. Mana tahu ada doa kalian yang berkat dan diangkat. Wallahualam. TQ semua ! Sayang korang........

Love Love Love ~