NUFFNANG

FOLLOW ME

Cuti yang best........

Saturday, February 21, 2015 0 Comments A+ a-

 Assalamualaikum..
Nak story tentang anak buah yang baik sangat ni.
Cute pun ye.
Namely Amira, Anak adik. Cucu gegel pertama deligasi Wan Ronejs. ahaks.

Cadangnya nak ambil usu je untuk tidur rumahku 3 ke 4 hari. Sekali Mira nak follow.
Mula mula aku tak bape suka la kan.. yela anak orang nak bawa tido tido rumah orang, tak kisah tapi risau dia melalak tetengah malam soh hantar balik. hah ! camner? :p

Rupanya Mira mmg baik sangat dengan usu.. =) tidu dengan usu. Mira pnggil usu "acu" hahah boleh lah :) gemer kooooo


Ni gambar kami sebelum keluar jenjalan. 
Dari hari Selasa malam ambil mira till hari Jumaat tu, mira sangat behave,
Ayiz pun behave.. asik asik "adik iya" semua adik iya .. main pun share. Tak berebut.. ok la tu hahaha

Comelnya adik ya pakai tudung ahaha cute sangat. Sempatla maklong mekapkan dia. Pakai blusher dan lipstik ekekek. suka mira. =)


Sama tak muka kami? hahah
Mira panggil maklong " mama " ok la tu kan?
Anak mama :)


First time mama bawa kids sopeng toys gegel !
Omaigodddd semua mama jula nak beli hahahahhaha


Sebelum tu, we all habiskan masa main game =) kekek seronoknya bila tgk kids happy 
Berabisdekat RN40 hahahah 


Yeay ! Happy Faces dapat allysa Frozen Ori from Disney. ahaks..
Sesekali for my girl :)


Cak,,,,,,,,,, nanti datang lagi ye iya =)
Dah rindu plak keletah adik ya.