FOLLOW ME

February 15, 2015

Bowling + Family Time

Bismillah,
Assalamualaikum.

Semalam ingatkan nak buat MQ9pin tap dekat Seremban, tapi x jadi plak. huhuh So kami tukaq plan main 9 pin tap dekat South City. 
Boleh dibilang berapa kali daku main dekat sini.. Masa lane masih wood , dulu ye, kerap turun sana sebab kami buat latihan pusat sebelum ke Sukum disitu. Salah satu sebab adalah parking mudah. Dan tak crowd. Itu best sangat ! =)

Bila dah tukar lane sintetik, haha rasa baru kali 4 aku turun main sana. 2 kali sesi test lane suka suki. 2 kali tour. 1 jemputan tour Library Lembah Kelang, 1 lagi Tour in house. haha ingat! nampak? sebab sikit la ingat hahahahaha....

Ok tentang event semalam, open tu Beginner and C . ( ikut center nye avg) kekeke.Fee RM55 main 5 game 9 pin. Orang kata 9 pin ni senang sangat. kau campak tengah aje.. hehe bagi aku, main 9 pin sama macam kau main 10 pin. Ada luck strike 10 pin belaka. :) 

Honestly aku puas hati dengan performance aku semalam. Semua kaler merah. Mean semua 200+ . Aku ni kalau main 9 pin mesti ada 1-2 game kaler hitam. hey ! come on ! 9 pin kot ?? haha . 

Kepuasan semalam adalah 98% target aku accurate. Kalau split tu luck takde untuk frame tu. :)
But aku dapat convert sleeper yang selalu orang hook kata susah lau orang spinner nak amik spare sleeper. Dan dapat convert sekali split baby 5 -10 . hahah So aku puas disitu sebab kuar duit sendiri, untuk main event yang aku rasa aku dah bagi all out untuk game tu. Dat's enuff for me. Alhamdullillah.

Kalau menang, itu satu bonus untuk aku
Kalau tak anggap aje aku trening mahal. Untuk bekalan next next game aku.
Thanks ye dea yang support me, yang tunggu me smpai abis game smpai ke rumah :) tq sangat. Ur such a very kind man :)

so the result is, daku no 12 dari 42 bowlers men and women. Good start for me  :)
Searching for next event ! 

Selpie sat with my sweet bunny :)
Ayiz
Mira
Me



0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design