FOLLOW ME

February 12, 2015

Apabila gambar berbicara ....


^_^ , 
Haha.. bila bosan, bila rasa mcm nak buat gila kejap. Ni la hasilnya. 
I pun tak ingat i dah share belum pic ni hahaha...
This time i update kat FB tentang kehidupan, tak sentiasa je kita happy. Ada masa kita happy, ada masa kita stress, ada masa chillex ada masa tenang, Ada masa ada gelombang hidup! 

Pening dan stress kadang-kadang, smpai rasa taknak buka FB hahah !
Tapi bila FB ngek dan tak leh buka, tak keruan hiduap kau ! 
penah rasa tak?
Ke i je? :p 



We ave been Bff tak rasmi. kihkih.
Bilamana seseorang tu boleh kita berkongsi cerita tanpa disampaikan ke pihak ke 3 , selayaknya terus kawan dan be frenz  till memasing muntah ! ekekekek

So far semua ok je kali ni
Walaupun yang lelaki tu dah reshuffle, but we still keep in touch !
Jangan ada yang jellyyyy Weeeeeeeeee


Ok ! This is Jubah yang i pakai hari ni
Serius sekarang jatuh cinta dengan jubah plaks. 
Heeeeeeeeee
Jubah ni ada banyak jenis kan kainnya?
Kalau salah pilih mesti terbeli yang jenis melekat2 kat badan hahah seksi kauuuu !
This one ringan, tebal dan selesa
price RM139. Beli dari wifey BFF kekek Mr Abam Sado. Kaka Desperado :p 


Bila ai penat, 
Bila ai stress
Ai balik jumpa dua ketui ni
Ai happy

=)

1 comments:

Anis Ifham said...

bestnya selfie-selfie. dah lama saya tak selfie xD

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design