FOLLOW ME

January 8, 2015

Penutup 2014 ~ Boling

Alhamdullillah

Syukur alhamdullillah, heheh tujuannya nak menambah pengalaman sahaja, tak sangka dapat Naib Juara :) hihihiih...

3 6 9 pin tap . Champion is my younger sister. Acik. hihi beza 10 pin je. 1 pin pun kalau dah kalah, tetap kalah ahhahaha. ni tournament cash prizes ni, kalau SUKUM kalah 1 pin perhhhhhhh menangis, hahahhilang medal .. kah kah.. 

Teringat time sukum kat JB tu, kalah 4 pin. kalau tak dapat bawa balik first medal untuk Kubah Biru bagi tenpin boling hahaha... Ya ALLAH, perasaan daku niiiiiiiiiiiii ... ahaks. memori tu still freshhh...

Ok. Modal rm55 naib juara dapat 250, balik modal sangat sangat hihihih :p 

Tahniah acik ! i will fight uuuu till ever :p 



0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design