FOLLOW ME

January 13, 2015

Kebersihan ! Orang perempuan patutnya pembersih tau tak?

Assalamualaikum.

Tadi balik kerja, singgah Mydin Kota Seriemas, nak beli barang dapur.
Sebelum tu rasa nak terkucil plaks, singgah masuk ke tandas awam Mydin.

Hmmm

TANDAS WANITA ni. 
Pintu 1 ...... tak flush poo poo yuks..
Pintu 2...... ai da masuk, da kunci pintu terpandang pad wanita yang dah pakai dia g tepek kat dinding. ya ampunnnn.......... apa nak jadi ni ekkkk?? Bukankan wanita patutnya pembersih? Lagi2 benda alah tu ada benda kotor kita dan semestinya dibersihkan? Boleh pulak ko nak tepek sana tepek sini.. errrrrrrrr out of my mind. i think u are crazyyy........LOL

Jijik 
ok
Jijik

Kat rumah macam mana gamaknya ye? Bilik kamu ? Pakaian dah pakai kamu ? Dapur kamu ? kelengkapan kamu?

Kita nak tau seorang tu pembersih ke tak tgk tandas dia. Kalau tandas ok, mean pembersih la tu, cuma mugkin working mom nowadays tak sempat la nak sental tandas hari hari kan? Asalkan tak licin dan tak terlalu keladak shud be ok la. Ni kalau nak masuk tandas berlumut, hmmm boleh patah selera nak membuang. hahhaah !! JUJUR weh :p 

Daku, dekat pejabat pun macam tu. Meja kerja daku sebelum balik wajib susun atur semua, wajib kemaskan, wajib checklist kerja untuk esok...... takkan tinggal meja selerak, esok nak mulakan kerja pun mood kelaut hahah !! itu daku la.. lagi now dah dilantik ketua 5s! hmmm besornya tanggungjawab mak nak....... :) cubalah kan.... insha'ALLAH. 

Bagi aku, kebersihan ni sangat sangat sangat penting, lagi lagi kau perempuan. 
Serius, 
Tak terjangkau dek akal aku camner kau boleh main tepek2? errrrrrr yukssssss
Busuk punya orang. ! 

To us, terutamanya wanita, please.... 
jaga penampilan.

Kalau dah badan tak sesuai pakai lycra, usahla kome pakai. 
tak sesuai teman nengoknye !!

huhuuhuh stresssssssssss !!

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design