FOLLOW ME

January 11, 2015

Kalau meminjam, buat cara pinjam :)

Assalamualaikum , 

Nak story macam kisah luahan rasa gitu ahahahhaa...
Masa pergi main boling hari tu, ada someone ni nak pinjam ai punya easy slide. 
I kan baik hati, ai bagila pinjam ^_^ . 

Ai ingat dia tau la macam mana nak guna easy slide, heheh rupanya tak, abis dia keluarkan easy slide ai tu, dari plastik cover then dia letak je balik easy slide tu tanpa masukkan dalam plastik kaver ke dalam box pink i yang comel tu  .. maka, 

Habis berabuk berdebu ai punya green tape, tape² fingger ai, gunting ai. huhuhu..
Ni yang rasa seribu penyesalan bagi orang guna barang sendiri. ^_^ T________________T !! 
Hmm, 

Minta maaf, lepas ni ai taknak dah bagi pinjam pape.. kita baik punya jaga, yelah barang kita kan, barang orang lain bukan u ols amik kisah kan... uhuk huk huk !! sedih mak tengok green tape ai, abis dah berhabukk........ T__________________T , 

See ! ai dah kemas kan dah box ai tu :)

See, ai like pink !! 

Box pink, gunting pink , tape pink, dan pelbagaiiii yums.
Now ai nak cari another pink shoes and beg pink ! ahaks !!

My coming up next jersey is pink too are LIMITED EDITION. ngeh ngeh ngeh !!

yums !! 


Ok, ni episod lain pinjam pulak ! haha

Kalau kata "PINJAM" maka buatla cara PINJAM. 
Sama juga pinjam barangm pinjam duit, pinjam segalanya :p 

Salam sayang, AN ~ 

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design