FOLLOW ME

January 10, 2015

Cerita bergambar !

Assalamualaikum !
Kalau stress, sakit hati, geram, blurrrr
haaaaa, ni lah tempat nak kasi luah segala rasa ! hentam je pin pin yang ada tu ha.. :p

Tapi kalau jiwa kacau sangat pun x boleh main untuk pertandingan .. memang kelaut mati la jawabnya. hahahaha!! :p Nak release stress saja saja boleh...... :p baling lempar ! kasi STRIKE ! huh ! puas tol rasanya !
CUBALAH !! :p


Selfie time with my lovely kiddos.
=) Bila penat balik tgk anak.......... HILANG segala RASA.
Alhamdullillah. !


How Sweettttttttt both of u.
Ayiz said
Mama , Ayiz nak makan KEDIRI. hahahhahaha
Dia ada masalah sebut Sen, Ter ..

Terpijak = jadi KEPIJAK
Sendiri = jadi KEDIRI
ahahha aiyok dik ! 


My Partner in crime, hahaha
Best partner ever, untuk buat task apa apa di opis :)
Thanx :)
Semoga berjaya dan makin berjaya di Unit baru okkkkk


We.
Me
Us

L.O.V.E

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design