FOLLOW ME

January 19, 2015

Well Done MOJO ft Caliph Buskers !



Assalamualaikum .
Yes ! I am A BIG FAN MOJO.
Masa Aweera taknak perform untuk MOJO of koz rasa kecewa.
Yelah ! sape boleh nyanyi macam Aweera? Tell me.....

Malam kemuncaknya tiba dan beriya tunggu depan TV ni walaupun sakit sakit kepala. huhu
Persembahan lain semua so so je..... bolehla bagi thumbs up not two thums up hee kecuali persembahan Dayang yang memang best ! ^_^

Masa MOJO mula mula stat buat persembahan, hati ni dup dap dup dap. 
ehhhhhh sape ganti ni, macam debab sket orangnya, si Hafiz kata penyanyi indon tak mama...
Ok fokus dengar....
Sampaila part nak masuk 1st chorus.....

Ya ALLAH, gugur airmata daku.
First da rasa lain macam bila nampak player yang duduk memukul ala gendang tu. Oh ! maybe jemputan... tengok lagi, awat statik je semua ni...... bila dah ON LAMPU ! ...........

Sebak
Nangis
Terharu
WOW

Itu perasaan yang mula mula datang.


Nyanyian mereka TULUS daru HATI. Sangat TERKESAN di JIWA.


Well Done Caliph Buskers


Well Done Mojo and Edry
U did a good job and think out of the BOX.

WELL DONE........

2 comments:

Anonymous said...

well done Mojo & Caliph Buskers! ..the best musical discovery this year!

mat lotfee said...

KRU & brothers ni memang bijak..berani dn yakin dgn usahanya..lihat saje filem2 Yusry berjaya mengarahkan filem2 lakonan aktor Barat melalui vikingdom dan berjaya dipasarkan ke seluruh dunia..KRU manifestasi kpd kejayaan anak Melayu dlm perniagaan Pelbagai seni kreatif..tahniah kru!9

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design