NUFFNANG

FOLLOW ME

2015 !! :) Be nice to me .

Thursday, January 08, 2015 0 Comments A+ a-

Bismillah,
Alhamdullillah, baru berkesempatan nak update blog bagi entry 2015. hiiih. bz sangat kan mak jemah ahahaha,...

My wishlist :)
Nak capai azam yang lepas lepas belum tercapai, nak abaikan orang orang yang memusuhi daku dalam diam, ignored jer negetif people.... abaikan.....hiihi :) ada satu semangat baru lah :)

1. Nak fokus kerja
Sebelum ni, macam rasa kurang feel kerjasama .. try to build up my working mood. biarlah orang suka ke orang tak suka ke, orang menyampah ke ape ke sila abaikan wahai an !! Abaikan juga cakap cakap orang si pengampu ke kaki kipas ekon segala. If kita tak buat macam tu so buat apa nak ambil pusing mulut mulut tettttttttt tu kan chil  lah.

2. Bina network on  my business.
Please 2015 ! Be nice to me.. harap dpt merasa buah manis 2015 ni, nak bercuti luar negara. nak rilex rilex minda cuti tanpa gaji ke duduk rumah kait baju sejuk ! ahaksssss

3. BFF ! My KaDasZura, I love u guys till ever . Even kadangkala ada yang serba tak kena, yelah, say asorang popuan dalam bff 3 serangkai ni kan, tentu peel saya lain dari awak berdua. hahha Thanks guys. I hope u like it my bffs calender :) 365 senantiasa bersama :) sayanggg kadaszura.

4. My Bff @ Officemate, Lilot and ache. hahha thanks bebeh menceriakan hari hariku. bila nak jogging ha wehhh??? :p Love the way u guys bring me :) Laugh and chill every minutes and time. just forgetttttttttttttt fake people. ahaks!

Dengan berubahnya theme blog, semoga daku kmakin rajin update disini,

oh satu lagi, Thanks tuan Amir, percaya pada saya, lantik saya as leader dalam gold team. Thank You So much ! :) I will do my besttttttt...

GOLD
GOLD
GOLD
GOLD

Bebas Hutang :) Insha'ALLAH, Alhamdullillah.
Amin..............

LOVE LOVE LOVE :)
Thanks,

AN ~