FOLLOW ME

December 18, 2014

Lumrah dan Rezeki

Alhamdullillah,

Hari ini daku cuti jaga anak anak. hehehe best juga sesekali lepak rumah jadi full time surirumah. haha ! Bila ya? bila? Soon maybe?? Insha'ALLAH dengan izin ALLAH semuanya akan dipermudahkan. Yakinlah atas apa yang kita buat. Yakinlah atas tindakan yang kita pilih. Kalau ragu², sia sia lah atas semua keputusan yang telah kita buat sebab kita sendiri tak yakin dengan diri kita..... haaaaaaaaaaa gitu mukadimah kahkah

Alhamdullillah, hari ni hari happy bila diberitakan mendapat kepercayaan someone. So.. kita kena tapis setapis tapisnya siapa bakal bergerak dalam team baru kita, Cukup cukuplah pengalaman pahit manis masam masin yang dah dilalui selama setahun empat bulan ni. Boleh migraine hari hari hahahahhahaha

Ada juga manusia yang gunakan orang lain untuk kepentingan peribadi kan?
Ada.. siapa kata tiada... kita boleh tahu dan kenal orang yang memang nak bantu kita dan orang yang gunakan kita untuk diri mereka. 

Daku juga ada pancaindera. Daku akan gunakan ia menilai rakan-rakanku yang ada ni.. 
Banyak benda daku nak selesaikan......... 2015 moga baik baik shj ya..........

Oh ! my bff kalender da siap lah !
Terbaikkkkkkkkk


Alhamdullillah. Nak pass to my bff forever.
This two guys my bff since 2009 lagi. Baru 5 tahun but kami sudah macam adik beradik. 
Lagi penting HOBI kami adalah sama.  = BOLING.
Kalau melepak minum makan ke tak cerita pasal BOLING tak sah. hehehe
Kadang makwe ni duk termenung sorang deme dua ranck bersembang. Layankan ajer. hahah

BFF office tu Cikpuan LILY. and One guy. :)
Thanx beeing my BFF forever and Ever.

Love u guys to da max. 

Thanx team Tn. Pick me and Choose me. :) 
Really Appreciate that

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design