NUFFNANG

FOLLOW ME

Sesekali kena belajar hargai orang lain.

Sunday, November 02, 2014 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum.
Malam ni nak berkongsi pengalaman.
Manis ke?
Pahit ke ?
Ntah! Takde rasa.
Sia sia. Sangat sia sia, pergi meeting, menyusahkan sahabat untuk ambil daku di Seremban tu. Hmm....

Kisahnya. Dijemput main tournament Piala YB N9. MALANGNYA bagi kami yang kerap main pertandingan boling luar ni rasa pihak penganjur tidak berjaya dalam pengurusan.

Tournament apa yang kami tidak masuk?
Suka suka dengan artis?
Jemputan badan berkanun?
Jemputan inter Jabatan?
Liga?
One day event?

Dan kami sendiri sudah beberapa kali menganjurkan pertandingan jemputan. Tapi TIDAKLAH kami suka suka mengubah format dan masa pertandingan.

If not. Tak perlu
jemput dan menyusahkan org lain untuk datang meeting hari bekerja! Waktu bekerja! Dah kalau lepas meeting masih ada perubahan yang berlaku tanpa makluman awal pada peserta.  Fikir ya.. fikir!!.

Walaupun di pejabat kamu KETUA. KAMU BOS. SEMUA ARAHAN KAMU staf kata YES. jangan dengan org lain juga kamu anggap org lain kuli kamu.
Patut ambil cadangan dan bantahan pemain. Kalau x boleh ditegur, jangan buat event! Sia sia.

Susah kami nak dapatkan pelepasan ketua jabatan. Senang2 ubah jadual dri rabu shj kepada rabu khamis jumaat?
Bila kami.suarakan kami tiada pelepasan
. Kata game stat jam 5.30.

Hello***???
Tak fikir ke kami ni ada yg kerja shifada yang anak anak.sekolah pagi.petang.??
Jangan ingat semua staf gomen tu boleh SUKA SUKA KELUAR PEJABAT!!

Patutla org marah dengan segelintir stf.gomen. game stat jam 3 jam.12.da.terpacak. wow!! Hebat anda

Macam mana sukan N9 nak.maju kalau pengurusan hampeh.dan tidak telus.

Dan dan suruh staf call pulangkan resitm eh?? Ingat saya nak claim suka suka tipu ker? Kalau.org yg selalu buat cmtu lepastu tuduh org lain pun nak buat cmtu
.ish ish ish.

Kesian

Macam.mana nak support event?
Dah 2 kali.terkena...
Maaflah.
Better main one day event dan liga sendiri jer

Kronologi

Dapat surat jemputan - lmbat
Minta feedback.meeting 2 kali
Dlm.meeting date event lain.
Hari.kejohanan jadi.lain..
Format pun format knock out yang TAH HAPE HAPE...

Panas panas panas

Moga berjaya ajerrrrrr....