FOLLOW ME

September 23, 2014

Spent time with Pakwe Bffs.


Today keluar pejabat untuk beli barang dan hadiah program.
Kebetulan dekat KL so meet up jap la pakwe bffs saya ni. Sorang keje UM sorang keje sendiri aka businessman. Haaaa :p

Depa berdua ni sangat baik. Gado sket2 tu biasalah kan. Tak gado x best la haha :p.
Yang paling kuat merajuk tu yg tengah. Hahahah suka sentap. Kihkih. Sian pakwe nak pujuk ekk. Tq guys. Anda sangat memahami saya. Hahaha

Kami g makab rojak kat Jalan Bellamy. Hoho gila terbaikkk bah rojak nya. Sedap terangkat. Pergi sekali nak pergi lagi lagi lagi. This time turn me belanja pakwe haha sebab pakwe sorang tu da tlg pickup me.. tq yo. 😍😍😘.

Kami bersembang pasal macam2 . Nak pecah perut me ketawa bila pakwa kk cerita pasal dulu2. Hahha itu ini, gay etc haha. Kami berkongsi pasal boling..itu cerita wajib u ols! Tak cerita boling tu bukan *kami* ahakss 😉😉😉....

Habis makan pakwe sorang tu AD hantar me balik opis..then pakwe bffs berdua go to EP training session..ahha. eh!  Kebetulan me nak beli.polaroid kat EP and again meet them lagi kat boling. This time amik gambar je la. Dah bape kali.missed nak.amik pix bertiga. Haha. Yes! Tercapai hasrat.
😉😉😁.

Guys, persahabatan ini bukan kerana harta, bukan kerana rupa.tetapi.kerana sikap kamu sendiri yang membuatkan daku senang dengam kamu berdua. Teruskan ya.
Moga ukhuwah ini berkekalan hingga Jannah... amin.

Tq guys! I really had a great day.

#love#laugh#chill#cute#bffs.

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design