NUFFNANG

FOLLOW ME

Jangan Tipu Diri Sendiri.

Wednesday, August 06, 2014 1 Comments A+ a-

Bismillah,
Maafkan daku jika nota ini menjengkelkan.

Belajar untuk tidak tipu diri sendiri, 
Siapa yang tidak rasa kecewa bila perancangan tidak seperti yang kita mahukan. Kembali bumi dipijak 

Mari kita amalkan sifat mahmudah.
Kalau kita mahu apa yang kita rancang jadi seperti apa kita nak, kita kena usaha atas kaki kita sendiri. Kalau dah kita harapkan orang * yang moga2 semua baik2 shj* seharusnya kita terus terus berdoa agar semuanya atas "track yang betul".
Dah kalau mulut tu sendiri lapan belas kali kata macam2 yang tidak sepatutnya, sendiri tepuk dada tanya iman.

Sedangkan kadang2 apa yang kita sendiri rancang pun belum tentu ALLAH izinkan.  melihat kembali pada diri. Muhasabah diri kenapa rezeki susah sangat nak masuk ni ye?

TIPULAH kalau kata tak harap, tapi dalam masa yang sama masih berkokok itu ini. Maafkan saya sebab saya dah terlalu letih nak keep coolkan orang. 

Dan inilah sebabnya saya BERUSAHA ATAS KAKI TANGAN SAYA SENDIRI dan taknak harapkan orang beranakkan duit saya.
Yang hilang tetap hilang.
Yang sedang on going saya selitkan doa.
Yang sedang saya buat saya akan usaha sungguh2.

Tolong la sama sama doa untuk segalanya lancar. Doa 1001 orang mungkin ada antara doa anda yang mustajab dan diangkat doanya.
Please. Please. Please...........

Dari daku,
Azura Nazura .
Naz Nazura.
Chun Li
Azura
Ajulaa
Madam An.

Saya bukan sesiapa, saya juga manusia biasa.
Perlukan kekuatan dan sokongan 
Biasa daku menjadi dahan.
Semakin reput dan redang mungkin patah satu hari nanti.
Allahuakbar.

1 comments:

Write comments
August 12, 2014 at 4:47 PM delete

HI!! 안녕하세요~ we are twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~!!^^ twinscraftlife.blogspot.com

Reply
avatar