FOLLOW ME

August 3, 2014

Cerita Raya kami ! Tanpa WUT selamat Hari Raya !

Assalamualaikum ! Selamat Hari Raya ! baru berkesempatan nak menulis. Takde mood lah. hahhahaah ni pasal dah penat mengemas, ada sikit masa terluang, so kita pun singgah la sini jap.. berkongsi cerita :) 

Gambar dibawah ni me dan kids @ my office. 
Last day, bawa jelah kids ke office. 
Wahhhhhhh dia  buat lawatan tapak kat opis ai okeh. Atas kebawah berjalan. Maklumla.. lebri kan luas. hahahaha untungla... :p

Si adik ni memang tak reti senyap. mekak je. Seb baik takde user.. kalau tak memang nak salotape mulut dia. haha. suka sangat tanya soalan konsep "bangau oh bangau" puk kang! 


Sudah penat buat lawatan tapak, masanya untuk dia tidur. hahah mengada2 macam baby nak kena pangku and dodoikan.. amboiiiiiiiiiii terus tuff muscle mama kamu tau. hahahha puiiiiiiii. lama juga lah dia tidur dalam 2 jam setengah... *aman* wakkakkaka


Selamat Hari Raya !
Seperti kebiasaanya, malam raya dirumah sendiri.. masak lauk pauk raya dan melayan perasaan raya.
Only my Bff know why this eids sangat bermakna for me. :)
Thanks dea.

Sebenarnya mak jem tak suka pakai tudung kaler pink.
Siyes rasa macam tah hape2. ahaha macam mak nenek pun ade, hahahah gelak laaaa jangan tak gelak. baju bajan kaler pink suar jean pink i takde masalah. but tudung pink ni ai feel something. ahahah gila tak normal ko kihkih.

Pagi raya lepas solat raya, ke tanah perkuburan islam putrajaya, kubur Ayah mertuaku. :) its been 11 year sudah. Sekejap masa berlalu........

Lepas tu pulang ke rumah, rombongan mertua ku dan ipar duaiku semua datang rumah, gila havoc rumah ai. hahaahah dan baru ai sedar pinggan cawan ai tak cukup. hahhah maafkan daku kiki

Lepas tu jalan sakan sekitar nismilan dan ke rumah ibu bapaku pulak. Memang da lesu amat amat :(


Oh Ayiz.. malam raya ayiz demam panas. 39c
dengan mama mama tak leh tidur.
Dahla mama awak penat jadi chef tak bertauliah kat dapur... me kalau penat memang x boleh nak tidur..
nasibla labu.. g beraya dengan mata panda ahahha @_@

But demam demam pun KIUT la anak mama ni..
Muaxxx


Seia sekata
Sehati Sejiwa
Sama tak rupa
anak beranak ni?
I hope akan jadi macam mak.
Supermak
Superlady
Dan JANJI
akan bahagiakan mak abah dunia akhirat.
Amin!


Here my siblings!
ada yang hati lembut
ada yang garang
ada yang tak amik port
ada yang macam macam
yang suwit tu aku
hahha
larikkkkkkkkkkkk


Jemputla kerumah kami ye :))
Mesti ada yang tanya.. kata WUT takde. tapi macam mana beraya?
Kami SEWA kereta ler....
tak boleh takde KAKI tau. hahaha

Selamat Hari Raya dari Saya sekeluarga
Maafkan kami jika ada salah silap. 

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design