FOLLOW ME

August 3, 2014

Cerita bukan hari raya dan hari raya ekh?


Assalamualaikum !!
Haaaaaaaaaaa jaga jaga !!
=)

Pemakanan kita.


Senaman !
Kalau susah sangat nak senaman.
Spent ur 1 hour untuk aktiviti seperti dibawah!
Pun kira senaman juga tu


Jalan jalan ke Jusco Sbn 2
Cari jeans
Cari Slack
Memang takde kerja.
I love this red jeans.
yums


Pun takder keje dihari Raya
Ke Jusco Seremban 2 pi main game semata2.
Mulanya anak anak ajak ke Funfair seremban
Tapi malas la tempat bersesak orang
hahah
mak pak hang feeling bandor sangat
lols.
Kat sini abis dalam 30 rm
Kalau kat funfair rm70 belum tentu la cukup nak oi.


And lawatan kami ke ZOO hahah melawat sedara from China
kiki
Gila ramai manusia raya kat ZOO ok. termasuk la aku, hahah
Ayiz si comel tak abis dengan peace


The Panda yg menjadi bualan mulut orang,
For me.. good
sebab menjana ekonomi Negara.


Smile ayiz smile.
Show ur teeth


Masa ni hujan, kagum dia tengok orang utan :)


haishh abang dia da macam Karam SinghWalia
hahahah


Time ni tengok harimau bintang
aummmmmmmmmm


I loveeeeeeeeeee this dress
=)
Must buy! Must Buy! again
Tq ya dear


And lastly ( Saturday)
i meet my Bff Kaka .
Thanks for the very delicous Rojak Mee.
Yums
Jemput datang rumah ye kaka

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design