FOLLOW ME

July 7, 2014

Selamat Hari Lahir Buat AD.

Tujuh Haribulan Tujuh Dua Ribu Empat Belas.
Happy Birthday To U
Happy BirthdayTo U
Happy Birthday To AD
Happy Birthday To U.

Dear AD, 
since Mac 2009 kita jumpa secara tak sengaja.
since 2009 juga akrab tanpa mengenal siapa u
Namun, nama u agak popular dikalangan bowlers.
Terima kasih Allah, temukan kami sbg sahabat.
Tiada nilainya persahabatan yang ada dengan wang ringgit.

Ya, 

Hobi kita sama.
Minat kita sama

Hobi kita boling
Minat kita more to business.

Sejak 2009 nama Ayoymegastore me kenali
Sejak 2009 kita sama sama cuba macam macam genre business 
Tak pernah putus asa. Ada yang menjadi, ada yang merasa  untung. Ada yang tidak :)
Cubaan, Usaha dan Terus usaha. Jangan giveup kan! Seperti U selalu nasihat me. Never giveup....
And U jugalah banyak memberi me semangat dunia boling me. U sentiasa ada jatuh bangunnya permainan me. Ada satu ketika me sangat terasa dengan kata kata U. Tapi kerana perkataan itu lah me usaha dan terus usaha untuk tidak seperti itu. and thanx alot's dea. 

Me suka semangat U
Me suka pemikiran U
Me suka sikap U
Me suka passion U
Me suka idea U
Me suka semua tentang U

U r a great father to ur dotters.
Indeed.

Tak pernah sangka akan punyai Bff lain jantina. 
Now kena percaya, sebab Bff lain jantina lain cara nasihatnya, lain cara entertain sahabatnya, lain cara mendekati dan paling penting PENYIMPAN RAHSIA SEGALA RAHSIA :)
And Now u are part of my life. Indeed. =)
And why why why i label u as my Bff?
U know Y dea.
And Thanx U so much beeing my Best Fren Forever. I hope for forever.
Kalau diberi pilihan, u atau i pergi dulu, let be me.. go first. :)
Coz without u, feel uncomplete.

My Family, My kids, And Bffs.
r important for me. :)
Thanx again .

Terima kasih AD pinjamkan bahu ufor me
Terima kasih AD sebab bagi semangat pada me
Terima kasih AD sebab segala galanya.

Me doakan segala impian AD menjadi kenyataan. Me doakan panjang umur  supaya boleh berbakti pada kedua orang tuamu Me doakan sihat sejahteralah hendaknya U. Me doakan U sentiasa dimurahkan rezeki melimpah ruah. Me doakan U punyai keluarga bahagia, dan paling penting anak anak yang comel dan menurut kata .Me doakan lutut tu cepat baik.. so boleh beraksi di alley tanpa was was!! ha ha ha ........ dan last but not least......

Sama sama kita doakan frenship will never ends......
Bffs Forever

Me + U + Kaka
Kaka....... u too my Buddy BFF. Wait Ur birthday :) ♥♥♥
Lot's Of Love.

Tiada hadiah yang gempak2 Me nak beri.
Me cuma boleh berikan masa me tanpa melihat jadual kebizian hanya untuk U teman baik me.
Bila bila masa U perlukan me, just let me know. :)

And terimalah hadiah yang biasa biasa shj, dari teman yang biasa biasa juga. 

Loveeeeeee.......

Happy Birthday ! 


AD Forever.
Remember?

U know AD?
I wrote this entry @ 12.00 midnight.
I did post @ my Isnta.
I did Text u Thru Wassap

Ends.

=)

Banyak lagi dalam hati yang biar kekal dalam hati.
Y i'm crying when wrote all about this?
................

This is about frenship, love, heart and everthings.
May Allah Blessed Your life.

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design