FOLLOW ME

July 8, 2014

Say No to Param Pam Pam Pam :p



Say No To PARAM
10 hari berpuasa, alhamdullillah dapoq dok berasap. hahahaa. syukur. Bukan nak kata bazar tu ta best. Ada yang jual sedap dan murah tapi susah amat nak jumpa. Daku pernahterbeli bihun goreng macam dawai. Pernah terbeli cream puff cream masam. Pernah terbeli karipap inti kosong...... roti john ada taik langau.. bayangkan laaa........ and paling mahal rasanya beli nasi beriani gam satu set RM15. huhuhu tobatttttt. tu cerita tahun lepas lah. Tahun ni berazam taknak jejak param. jejak dapur jah. hahahhaha 
HIKMAHNYA bila selalu masuk dapur adalah, kita akan cuba dan terus mencuba resepi2 baru. hehehe dulu mesti aka wajib nak beli murtabak.. Now murtabak tu sebelah mata je ai buat hahahha amboih! velagak ko kan ! :p 

Papepun, daku doakan tiada pembaziran melampau lampau. Daku juga ada pengalaman berniaga di param. Best sebenarnya.kekkeek banyak tengok gelagat orang. Kalau time hujan , depan gerai kita ramai orang tumpang teduh. Alhamdullillah sepanjang niaga kuih air tangan mak, tak penah tak abis... malah kuih pau goreng akak burger malaysia manjadi fav dish. :) ihiiihii

hihihi


1 comments:

ctpayong said...

ha'ah...akak pun hari tu terkezut berok. mana tak...kueh 3 butir RM2/= sedap tak kesah lagi. ada yg jual benda dah basi. rasanya cukup sekali akak membeli.

melampau-lampaukan mereka naikkan harga.

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design