NUFFNANG

FOLLOW ME

Diary of Mummy AN

Monday, June 16, 2014 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum.

Actually, an tatau nak story ape. Mungkin penat sangat so otak tak berapa nak berkembang. hahah !! kekdahnya. :p Oklah, kita layankan aja jari jemari ni kan.. ahakz. :)



Dear Bossventure, 
Thanx u so much coz gve me this oppurtunity. Setiap minggu an withdraw gaji santai santai an. Terima kasih sangat pada yang telah memberi dan membuka peluang dan ruang. :) Thanx juga pada diri sendiri sebab tak abai dan lengahkan peluang baik ni. Alhamdullillah. So far 7k telah dituai hasil berbossventure :) Peluang yang baik kenapa tidak kita kongsi? terpulang pada penerimaan masing2. Cuma cara berkongsi tu haruslah betul, jangan sampai mendown gradekan business orang lain. Kau buat business kau, aku buat business aku.
Kepada reader blog an yang nak tahu lebih lanjut tentang bv, leave ur comment down there ek? :) Thanx.



Alhamdullillah, koleksi hadiah aku bertambah lagi, hahah.. haruslahhhh aku kemas dan susun atur semula kan :) kiki. Now i ave new target to archive. Doakan aku tau. :)
Hmm.. aku nak rembat almari hadiah yang baru lah. kehkehkeh.
BV kan ada..... kumpul duit dan beli!  Jangan membazir dah laaa.. :)



Hari ni kan misi mengemas2 rumah, last but not least kemas my boling bag lah. haha seminggu sekali WAJIB kemas. hahaha sebab macam macam ado. ngan buku score lah, iklan tournament la.. hahah APTB la an ni :p i love that blue shirt from my BFF AD. siyes very cute lorrrrr. Thanx dea. I nak order lagi ek; :D


Hahahah KEGILAAN.
ini dinamakan KEGILAAN. 
aku suka la tgk citer ni. Tajuk nya Kerana Terpaksa Aku Relakan. Hahah
Siyes aku emo tengok telatah kebodohan laki yang diperbodohkan dan kehenseman hero. ohhhhhhh so meltyy hahah kadag2 aku senyum sendiri tengok. ouchhhhh  ha2. do i care? :p Only my self know why me smile all da way :p ahakz. Can't wait monday comes.. hihiih BUT Maghrib jangan leka plak naaaaaaaa


Ya Allah, alhamdullillah.
Kawan-kawan, doakan niat dan hajatku nak keSANA bersama sama ibu dan ayah, 
Tiada hadiah lain yang lebih bermakna
Terima kasih besarkan aku.
Terima kasih lahirkan aku.
Terima kasih ,melayan kerenahku.

TQSM =) hahahhaa ok takde idea sel sel otak tak berkembang ahakzzzzzzzz