NUFFNANG

FOLLOW ME

Cherating! Kami datang lagi.

Tuesday, June 10, 2014 1 Comments A+ a-

Alhamdullillah. Percutiaan yang dirancangkan berjalan lancar. 
Kami datang lagi.
Tahun 2013 lepak di Lagend Resort.
This time @ Holiday Villa.

Tukar angin sket kan :)


 Perjalanan lebih kurang 4 jam.
Jalan pun tak sesak :) Slow melow rilex-rilex.
Smpai ngam ngam waktu check in :) 
Alhamdulillah. :)


My musyuk2 posing dengan suar jean ala zizan. ha3 
Kasut baru tu. Time nak jalan time tu lah kasut sebelah hilang.
Time ni ngah BF dalam perjalanan ke Cherating :) 


Finally sampai. :) yeay
Agak panas cuaca sana.
But sepanjang me kat sana Alhamdulillah, time pagi tu jam 11.30 baru matahari naik.
So layanla mandi laut berjam jam. Seb baik tak hitam hahahaha


Dari pasir ku bina istana.
Terkena ombak habis hancur segalanya.
Serius hati sangat tenang berada disini :)

Semua mampu ku lupakan. :)
Deruan ombak, pasir dan angin pantai amat amat mententeramkan jiwa.

Terlupa seketika permasalahan jiwa :)

Betul la kata orang, mau tenangkan hati duduk di pantai :)
Aku ingin kemari lagi.........


Me with my bodyguard. Tak sabar nak terjun laut ha3. aduiiyai.. susah sangat nak ajak bergambar :) cehh...
Dah terjun laut mmg payahler nak suruh naik. Kena keluar suara tarzan duluuuuuuuuu... kikiki

Ni fesyen ape ayiz??
ala-ala titanic ehhh? hahhaa



Inilah syurga kami semasa bercuti :)
Alhamdullillah
Food me bagi 3 star
servis ok , pantas and not bad.
Just Google 
Holiday Villa 

1 comments:

Write comments
athi FATHIYAH
AUTHOR
June 10, 2014 at 7:58 PM delete

bestnya :)
nampak dlm wishlist langkawi, lepas ni ke sana plak ker?

Reply
avatar