FOLLOW ME

May 1, 2014

Late Wish, Congratulations BFFs

 
Tahniah dear Bffs An-
Mr Dassler and Mr Kaka
I Know U can Do it Guys.
Bom Bom Bom
Ale Ale Aley
Well Done.
 
Pss...
Cantik kan T'shirt mereka
"Once A Bowler Always A Bowler"
Memang mantap.
New Branding by My Buddy Bff
Dassler.
Nak order boleh jer...
:D
I punya pink kaler maaa very Hot, Seksi And Sweet ! Yums
 
 
Menang bukan sebarang menang
Bukan sebab orang lain main tak bagus
Tapi mereka bertiga main bagus
My Buddy Bff Kaka tu buat 247 3 kali.
My Buddy Bff Dassler maintain avg 200
Also Hasyir. main bagus dan membantu team. Terbaekkkkkkk der.
Wow.
An bangga la dengan u guys.
An Happy gilaaaa kot? Orang gila pun tak happy camni hak hak hak :p
Nak tunggu result tu, I la manusia paling berdebarrrr..
Mau tak? :p
Hmmm. I Love u guys.
U guys telah buktikan pada I.
Yang tidak salah I support u guys dulu kini dan selamanya :)
 
 
Yeay, kami Champion.
Kejohanan Boling Piala Dato' Bandar Melaka
Double #22
Trio # Champion
SIngle # Champion by Kaka
All Eventt # Kaka
Overall : Team Ultras..
 
Terbaik mantap walawehhh....
Keep it up guys.
Teruskan usaha dan kecemerlangan.
And tunggggggggu hadiah dari I untuk u both my Buddy BFF.
MMuahhhXxxx
Love Love Love :)
xoxo

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design