FOLLOW ME

May 13, 2014

Alhamdullillah syukur :)

Assalamualaikum,

Minggu ni minggu yang buat daku gembira. Separuh kesabaran rasa sangat berbaloi2. Alhamdullillah sangat sangat. Walaupun ianya sekadar BERITA gembira, belum jadi reality. Permudahkanlah Ya Allah.

Benar kata orang, masa kita susah ada ke orang nak sangka baik dan cakap baik baik dengan kita , percaya dengan kita, berdiri belakang kita masa kita susah dan hampir jatuh? Ada ....... tapi tidak ramai. Kita boleh kira dengan jari. Yang berpura pura juga ramai, kita boleh menilai samada orang tu ikhlas dengan kita atau tak.. Atau dia gunakan kita ke sekarang ni? Yes now memang rasa digunakan untuk kepentingan pun, but biarlah.. an cuma mahu segalanya selesai dan dipermudahkan. Tak mampu dah nak pura pura senyum sedangkan hati menangis.

Kata kata kesat - berbakol2
Kata kata -ve - berlori2
Hasutan - 3 bakul

Hmm kadang sedih lihat perwatakan manusia ni, bersongkok, bertudung litup tapi gaya bahasa, masyaALLAH. :) cer saboooo sikit :)

Ramai orang hanya nak dengar benda baik baik shj. Kalau smpaikan berita yang so so pun bukan nak bagi kata semangat kat kita. Nak jatuhkan kita lagi ada. Apalah nasib badan kan? Sabarlah hati :)
Masa ni segala plastic ada.. malas la nak layan dan fikir. Kita sebagai manusia jaga diri masing2 dan jaga lah tutur kata bila berbicara. Jangan smpai ada pihak terasa hati...... susah nanti :)

And kepercayaan adalah sangat penting.
Bila kita sudah tidak percaya lagi, maka habislaaaa segalanya

Apapun daku doakan PPP dan GPPP sukses.
Tak sabar nak lompat bintang oiiiiiiiii

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design