FOLLOW ME

April 15, 2014

Kisah hari ini ada macam macam perasa ~ Itulah kehidupan eh

Assalamualaikum.

Hai, Hari ini daku nak story macam macam cerita. Sejak Sabtu pun ada. Yelah daku demam panas. =) Sedih oh. Mujur anakanda berdua daku memahami mamanya tak sihat. Pandai berdikari. hihiih TQ sayang. =) ♥ ♥ u soooo much :D . Demam membawa ke hari isnin, tapi siyes sepanjang sabtu malam sampai ahad malam daku memang totally lembik!! terbaringgg jer. hmm siyes rasa cam atak guna je duduk kat umah tapi x boleh buat apa. Mata ni semak giler tengok sepah sana sini tapi apakan daya kudrat tiada, terpaksa daku pandang je sepahan itu............... hati ni melonjak nak kemas, nak lipat baju tapi tak de daya!! sedih ...........
Isnin pagi, still rasa lembik. So sambung cuti lah............. MC sehari. Alhamdullillah getting better. TQ ALLAH. Kembalikan kesihatan daku ni ye. Akan ku hargainya . 

1. Jangan salahkan orang lain kalau sendiri cari pasal. 
Tajuk! Havoc2 hahaha kau hado? :p Tak la, daku paling paling tak suka sendiri terjebak, kemudian terkandas dok salahkan orang lain. Eh kemonlaaa........ ade daku cekik kamu ajak join ke oit? Tak kot? :p hmm sendiri tadah sendiri mau ingat la......... tu dah ada orang nak usaha untuk kamu bersyukurlah!! Yang pi suro dia gadai segala harta dah kenapa? Cuba bercakap macam orang ada iman. =) Redha sikit. Lepas ni ajar diri toksah join memacam dah. Pi tabung sehari RM5 setahun da berapa. RM5 x365 hari = RM1825.00 banyak tuh!!! ......... Cuba jangan main tuding jari jag sokmo. Iskkk kadang siyes daku ni naik tak faham manusia ni, bila senang puji tinggi melangit. bila susah caci maki sampai ke buku lali. hahah amik ko pepatah baru :p 

2. Rezeki daku dengan BV
Alhamdullillah ya ALLAH. minggu ni insha'ALLAH dapat WD 4 angka. siapa sangka genap sebulan joint. Ya Allah memang pintu rezeki daku disini lepas kena kelepet. Usaha lah cara lain Insha'ALLAH ada rezeki. Dari kita merayu menangis meratap. Kita tak dapat ape.......... Usaha. buat drop ship ke.. ape ke.......... kan......... :)..

3. Happy LA An hari ni.
Haruslah.. lagi sebab dapat spent time dengan BFF an. Alhamdullillah. Haritu macam ada terkecik ati sket tapi semua da ok :) hihi salah faham je tu. Ngadossssss :p Thanks bffs ku. Menceriakan hari hari ku :) Alhamdullillah. Frens Forever. AD forever AK forever ♥ Muahhhhhhhhhxx

4. Bila senang ramai dekat Bila susah menjauh.
Abang angkat ke, adik angkat ke kakak angkat ke terangkat ke semua macam tu kot........... letih la daku. Daku letih dengan semua ni.......... Tolong!!!!!!!!!!! Insan seperti ini jangan dekat dengan daku. I feel sick!!!!!!!!!!!!!!

5. Mak kita kata........
Dia sedih sebab selalu susahkan kita, selalu minta kita duit nak berubat,. Kita kata eh takpe. Ada duit kita tolong. Nape nak rsa sedih plak kan?? Kita kan anak mak? Kita nak mak sihat selalu yeh... =) ♥

6. Siapa nak tahu BESTNYA BV - Boleh leave no tel kat comment. T an sms / Wasup korang. 
Janga lepaskan peluang. Sehari rugi 1.5% bonus!!!!!!!!

Bye korang, An penat. 

tata ! Love u

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design