NUFFNANG

FOLLOW ME

Bv oh Bv!! :D

Monday, April 14, 2014 3 Comments A+ a-

Assalamualaikum.

Hari ni blogging nak story tentang BO$$.
Siapa kata kita tak boleh jadi BO$$ untuk diri kita sendiri. Hai la diriku, its too late bagi daku mengenali kamu. Tidak ku tahu betapa bestnya menjadi BO$$. Alhamdullillah.

Sedikit kronolgi :) Bagaimana terjebak dengan BV


Daku bermula dengan Bossventure hanya dengan 825. Itupun atas ihsan seorang insan. Mengapa ya? Terima kasih banyak2. Dah lama tahu tentang BV tapi hati ni ketegaq nak join plan merepek2, smpai habis simpanan dan modal. Dari sekecil2 plan sm...

pai sebesar2 plan. Semua kena kelepet. Haha kesian kan? Pernah rasa tersungkur tergolek dan terduduk. Pwrnah rasa nak stop semuanya. Tapi ALLAH temukan dengan insan itu yg membuka peluang ini untuk daku. Atas bantuan, tunjuk ajar dan belajar daku kongsikan bestnya BV. Kenapalah daku lambat sertai keluarga besar BV ya? Kejayaan milik semua. Anda usaha lebih anda dapat lebih. Anda usaha sikit anda.dapat sikit..anda.tak usaha anda dapat juga tapi ciput lah. Jangan sesekali bezakan income anda dgn org lain. Semuanya atas USAHA sendiri. 3 minggu jadi keluarga BV. Minggu pertama daku dok diam je study. Start week 2 start enjin pemanas. Ada kawan joint. Wahh semangat bila lihat acc web BV. Share lagi.. smpaila ada cust BV dapat closed masuk.BV max 35k! Tak percaya? Tu dengan bantuan leader hebat. Belajar smpai berjaya. Itulah kisah sikit dgn BV ni..now daku akan terus aktif dgn BV kerana tidak rugi anda mencuba. 1.5% everyday ok.....

Target 4 angka income for the next week! Chaiyokkkk F-A-F-R
Nak.berjaya follow org berjaya.

 
Nampak?
Tu baru sikit cerita bestnya.
 
BV adalah BOSSVENTURE ada BVMALLS. Shoping la nak shopping ape pun. :)
Yes I In Love With BV. Nak shoping takyah kuar duit, guna je PP Wallet yang ada dalam E wallet tu :) best ya ! Serius. :)
 
Sebagai pembakar semangat sket :)
 
 
Ini adalah income pertama daku dengan BV.
Ada yang kata eh? Kalau masuk 825 bukan lepas 6 bulan baru boleh WD?
Tu betul.
Bezakan ya :-
 
Anda sebagai reseller aktif dan rakan kongsi shj :)
So daku disini sebagai reseller aktif.
Dapatla daku merasa hasilnya. Insha'Allah.
After 2 weeks.
Upline daku sendiri mengaku, lepas dia joint, hampir 2 bulan dia tak buat pape. ahhaha kira daku ni mantap sket la :p hahahhah Opsss. tapi banyak juga menyusahkan die. kiki sory ya BO$$,.
 
 
This one income k3 2 withdraw.
Setiap minggu meningkat
Alhamdullillah
 
Ni tadi daku cek e-wallet, da ada pertambahan 330 USD.  cuba darab 2.8 dah jadi berapa RM ye?
Alhamdullillah syukur sangat. memang bakal jejak 4 angka WD ke 3 ni. siapa lah yang tahu.
Semua hasil usaha.
Ni bukan cakap kosong. Tapi JUJUR saya katakan, untuk dapat gaji mingguan, anda kena Aktif. :)
 
Ni acc ke 2 daku.
Terima kasih Ya ALLAH. Buka kan pintu hatiku,
Cukuplah dengan plan maggi,
Memang dapat tapi sekejap tu dpat sekejap tu abis :)
 
Macam mana nak aktif ya?
 
Jangan malu Jangan Segan Jangan Takut Berkongsi.
Jujur dalam Perkongsian
Cerita benda betul
Jangan konar konar
Jadikan orang Berjaya sebagai IKON.
Jangan lupa, minta bantuan yang sudah Berjaya , Insha'Allah mereka tidak lokek berkongsi ILMU.
 
Ada yang kata, kak AN, kalau letak modal je boleh?
BOLEH tapi anda tak dapat macam saya, x dapat weekly salary. So jangan Tanya kenapa saya dapat anda tak dapat,
 
Kena bezakan tau. =)
Peace.
Jangan tunggu lama lama ya.
 
Saya  pun mula mula tak percaya tapi kini TERPAKSA PERCAYA dan TERPAKSA TERIMA 1.5% hari2. oh BV..
=)
 
Leave ur no tel @ comment.
I show u how to be BO$$
 
 


3 comments

Write comments
Emi Rara
AUTHOR
April 15, 2014 at 9:46 AM delete

Salam..AN mcm aktif tu makna nya kita kena cari org duk bawah kita ke cmne ye?

Reply
avatar
Yana Libra
AUTHOR
April 15, 2014 at 11:26 AM delete

apa ni? tak berapa faham sangat..huhu~

Reply
avatar
Ajulaa
AUTHOR
April 15, 2014 at 5:29 PM delete

Salam Emi Rara : aktif mean kita aktif la promo, bila kita share orang joint thats mean aktif. :) kita ada pair kiri dan kanan kita da layak topup modal dan boleh Withdraw

yana :
Ini fenomena BOSSVENTURE. Boleh Google. Biz sejak 2011 lagi. Rugi tak grab aawal. :)

Reply
avatar