FOLLOW ME

April 22, 2014

Bila sibuk, 1 posting 10 tajuk. kau hado? :D

Assalamualaikum.
 
Hari ini ada nak share quote yang nsangat meningkatkan aura positive daku.
here I share ya.
 
My Inspirasi
 
 
Ini ^^ sangat memberi inspirasi.
Benar, biar ada peningkatan yang sedikit dari ZERO.  Jangan bazirkan hari2 anda.
Usaha terus Usaha.
 
 
Kadang2, Bila bergelar anak, kakak, isteri , mama, pekerja, bo$$ kita kena motivated diri. Sometimes saya rasa sangat down tak tentu pasal. Mungkin penat dan stress menjalani kehidupan yang pada saya tidak cukup 24 jam sehari. :(
Ya Allah, tabahkanlah daku.
 
 
Yes, I do agreed with this.
Bila  sesuatu berlaku,
masa ini kita kenal 'human'
Bila dia sudah tidak sabar
Bila dia dalam amarah
Bila dia sakit hati
Bila hasrat tidak dipenuhi
Bila
Bila
Bila
Mari Muhasabah diri.
Ada sebab bila sesuatu itu berlaku.
Indeed.
 
 
Yes, ini yang saya lakukan.
=)
That's y I feel good and much much better.
 

Penah satu masa  daku rasa sangat down.
Penah satu masa daku rasa daku tidak cukup kuat
Penah satu masa daku berkata pada diriku " mengapa aku?"
Tapi
Cuba baca quotes ni,
Sangat memberi inspirasi kan?

REZEKI, Alhamdullillah.

Alhamdullillah, Rezeki tak putus dengan BO$$venture. Dan tak sangka, kita juga ada follower kita yang tersendiri. Alhamdullillah, masih ada yang sudi terus berkawan dengan daku yag 'nobody' ni. Daku tetap menjadi diri daku, 'humble' share ilmu' 'mesra'  . Jika ada yang kurang suka dengan setiap posting FB daku, daku mohon maaf. =) Semakin kita kata nak STOP macam macam plan, semakin banyak pulak yang dating, yang best , yang masyuk..  satu je pesan daku, berpijak di bumi nyta, seluk poket lihat kemampuan diri. :) Insha'Allah rezeki ALLAH tu maha luas. :) #Trust

FB -Aku- Dulu-Kini

Dulu, aku guna FB untuk merapu semata2, update marah2 update perli2 update sakit hati segala yang tiada manfaat bagi orang lain. Maafkan daku. Sekarang, I used FB for sharing info, sharing business, running my online business. Ikhlaskan diri, Insha'Allah Allah temukan kita dengan orang yang baik baik, :) Alhamdullillah syukur dipertemukan dengan leader BV yang ikhlas , jujur dan tidak lokek ilmu. Anytime anywhere, kamu Tanya dia jawab. Syukur sangat2.

Outing with BFF

We had a great time sama sama
Rindunya nak lepak dengan u guys.
Even berlainan jantina.
Be my BFF till Jannah.
I love u both :)
Coz, bila bila masa me perlukan u guys, u ada je anytime and anywhere.
That's y I Love u so strong.

We all Chit Chating
We all Eating
We all Smile
We all Play Bowling
We all Spent time together

Its 3 hrs yang superb best,
Awesome
Pls. I need again.


Main gila.
Dah lama tak main boling pakai house shoes and house ball
ahaha
kena pakai bola 8 lbs
kejam kot korang ni?


Well...... biasalah satu satunya BFF wanita
takkan nak kalahkan BFF lelaki. Malu sey :p
kiki

K-A-D
We r BFF.
Love u! Muuah.

Hari ini hari saya HANGIN satu BADAN

En. P........... anda tu berkhidmat menjaga awam.
So, kena ada adab. Apekah orang macam anda ni terlalu sempurna ya?
Ye, saya jatuhkan bag anda, dan perlukah anda nak perli2 saya dan cakap tak elok ha?
Then I minta maaf, pun tak puas hti lagi erk? Whatever........ Kalau macam ni la sikap anda, tak patut anda dihormati Jangan anda sakit hati bila orang tak hormat anda ok?
Terima kasih

Hey! susah ke ucap TERIMA KASIH?

An tak faham kadang orang ni, dia nak kita jawab pastu balas 'K'
Taip la sikit..... tq kak, terima kasih sis. :) Orang akan lebih respek kita kot?
Bukan nak tunjuk daku baik, but benda baik kena sama sama amalkan ok? Tak salah ingatkan :)

STATUS gempaK la Sangat!

Plan Baru!!
Plan 15 Hari!! (REAL BUSINESS)
ADA SSM. PAYMENT CANTIK
Duduk Saja. Anda tunggu sahaja duit ke acc anda!!!
Modal RM100 Pulangan RM1000
Komen PM dan Add Group.
-
-
-
-...
-
-
-
-
-
-
-
Wahhh...
Kalau plan camni, LAJU je orang komen eh? Walaupun dah TERKENA,. TAK SERIK SERIK kata Ko.
Kalau betul² REAL BIZ, ada WEB, sah, ada sjil segala, ada bukti Company berjaya, dah 3 tahun, lepas tu BO$$ BO$$ yang dah dapat income puluh² k, dikenakan Income Tax. maknanya apa? Maknany biz ni TEGUH. Orang taknak. Sebab apa??

1. Pulangan tak pasti.
Modal Min 825 dapat berapa??? lambatnyaaaaaaaa bulan ke 7 join baru boleh withdraw ( kalau duduk saja) .

2. Tingginya MODAL.

3. Nak Cepat KAYA kena USAHA ---------> takmo Takmo, den nak plan letak duit je tau tau duit masuk akaun ke habuk masuk acc?

Tanya Hati K.
AN DA INSAF .
Now FOKUS BO$$ jer.
AN usaha sikit, Insha'ALLAH

U Want Folow me or Not?
Either u joint me or not by today, i tetap dapat 1.5% DAILY -
Senang je BO$$ nih.
FAHAMKAN Konsep Business.

ahaha hahah a:D post an ni ada 43 likes and 97 komen. haha
Ade juga yang PM daku nak tau plan ape. Bacalah sampai habis sayang...........
hihiiih
 
Last but not least.
 
Harum Manis
 
 
Harum.Manis
Gred A dari Jabatan pertanian Perlis.
1 box Rm 65 / 3.kg.(6-9 biji)
Caj pos RM 15.00
Sape nak? hihiih
Leave komen kat bawah eh?
hahha
An bantu kawan je ni
 
Iskkkkkkkkkkkk cukupla merepek hari ini
An penat letih otak semua ada.
 
satu je an nak taip.
ALHAMDULLILLAH
 
 

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design