NUFFNANG

FOLLOW ME

Maafla. saya FOBIA ..

Monday, March 10, 2014 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum...
Hari ni , 2 kali AN updated blog, kat FB gila banyak status updated. Jangan marah An eh? An free hari ni. hahahah maklumlah.. An duk rumah jaga anak. dia tidur lepas telan ubat. hahaha ok mama kejam :p Macam mana An nak jadi surirumah sepenuh masa ni? Gila banyak masa An terluang hahahah lagi banyaklah status updated. wkakakaka.......

Ok berkenaan tajuk entry kali ini...
Maaflah pada yang ADD An as fren dekat mukabuku, AN da serik An fobia sangat sangat. ada 157 fren request yang AN tak mampu nak tekan APPROVED even hang gila ramai mutual fren. maaf taw. Tak kisahlah nak kata An sombong ka hape.. adehhhh... Siyes An fobia. Harap jelas.

Sekarang ni nak kena lebih hati2, orang suka ambil kesempatan pada diri kita. Tapi kita jangan nak lemah sangat. Jika orang yang benar, Allah akan bantu, jangan bimbang.... Insha'Allah semua baik baik shj.

Terlalu ramai kawan pun bukan lagi menyenangkan hati. Tak percaya try lah! hahahah Alhamdullillah jiwa AN kembali pulih sikit demi sikit. An ada BFF yang stay dengan AN susah senang. An ada adik lelaki yang sedia dibelakang kakaknya ni even nyawa dipertaruhkan waaaah gitu! sayang ko  dik! Teringat arwah adik AN. Sama je perangai ko dua orang. Dah la keje pun sama, pak polisi. Lindungilah kakakmu ini ya. haha love u. Thanks being my lil bro. u know who u are. :)

KORANG!! Pls alert with this lady.

POST DELETE COZ THE OWNER HAS CONTACT ME

Dia ada bukan Income pasif tahun lepas. Dia ingat dia hilang berbulan2 orang akan lupa?? Please lah. An tak halalkan duit ko tipu AN. Duit booking laptop dan kutu An. Kalau duit IP tu kau punya pasal lah... sebab AN tahu tu ROLLING MONEY. Habis duit laptop dan kutu An ko rolling ke mana? Ce citer!! .......... Now dia muncul dengan  FB baru plak aih.. buka lagi group Pasif. Walawehhhhh... tak leh dibiarkan.

Oklah korang, An nak g buat minum petang. hihiihi.
Dok rumah camni lah. kemas2, lipat2 baju, mop mop hahah masak, makan gemokkan badan. kikiki
Thanks for reading!
Love u ----> to those who loved me!
MmuAXxxxxx!!

=)
Chill AN
Allah takkan menguji kita lebih dari kemampuan kita
Be tuff darling's