FOLLOW ME

March 4, 2014

1 cerita macam macam ada


Hai Chun Li.
Now FB AN, An guna profile pix ni. 
AN fobia dah orang amik gambar AN dan publish as scammer.
Takpe.. CL ni pun vogeh da vass kan? 
hahahah....... Biarlah kita share pic kita dengan orang yang kita percaya shj like keluarga dan Bffs. ahaha nak jugaaaaa BFFs tu kan? :p Yelaaaaa haruslaaaa...
Why Chun Li?
Coz, ni salah satu watak An dalam team Ligabumi Street Fighter,
An rindu korang laaaaa !!! 
Biarlah orang nak kata kita menyorok dibalik gambo katun. 
Asalkan mak abah dan family AN tak malu kemudian hari. 
Sapelah yang telah curik gambar AN, An tak maafkan ok. Siyes, sebab tu tuduhan, tapi seb baik admin page tu da tarik balik. Tapi An rasa ada frenz An yang curi pix An dan bagi kat die. Skang An memang tak tahu. Takpelah... 


Ya Ampun......... AN minta maaf sekarang ni AN FOBIA nak approved new member. Siyes.
Minta maaf eh? Buat masa sekarang memang tak la nak approved. Walhal An nak clearkan lagi yang 3k kat frenlist AN tu. hahah everyday removed 10 orang. Maaflah ... Sekali lagi An tekankan .. pentingnya KUALITI dari KUANTITI. Bila ramai ni.. ni makan dier.. hahahah adus. 

Kenapa BERSEDIH AN?
Entahlah. 
Bulan februari punya kesedihan taknak pergi jauh jauh lagi. Tatau kenapa dok folow An jer.. Bila duduk sorang² dan teringat, sedih tetiba. hahah dah macam orang monopos pun ado,. sedih suka gila tiba tiba. hahaha haishhhh.......

Ada REZEKI adalah.
Malas da nak fikir tentang duit duit duit ni. Ada rezeki Adalah. Semua benda kita buat ada risiko. Take it or Leave it. Sape jadi upline AN senang idup kau kan? AN jenis tak banyak tanya. tak banyak songeh. An bagi duit. Cukup time kalo dapat, dapat, kalo tak dapat atau kena kelepet AN diam jer.. sebab salah sendiri ma... Takkan An nak claim balik duit yang da kena kepelet tu dekat upline AN? its not fair. Bukan dia yang kelepet duit AN kan? hahahah untonglaRRrrr .....Apapun, 3 program yang OngoIng ni An doakan sukses. Insha'ALLAH. Hilang sikit, moga Allah gantikan berganda² lagi, Usah pening². Rezeki ALLAH tu. :)

Frens U and Me.
Hidup kita ni dikelilingi oleh macam macam jenis manusia.
Ada yang suka lihat kita jatuh tersungkur
Ada yang hulur tangan ketika kita jatuh
Ada yang senyum sinis melihat kita rebah
Ada yang turut sama merasa keperitan akibat rebah
Masa ni, semua penilaian terserlah...

So, yang baik dengan kita time kita senang, 
Tak semestinya dia baik ngan kita waktu kita susah

Ingat tu.
To u who Love Me, thankz Alot's
U Know Who U Are,
frenz Forever.

lagu FAV An - Papinka
(Masih Menyintainya )

Jika teringat tentang dirimu
Berlinang air mataku
Ku rindu saat-saat bersamamu
Kasih sayangmu padaku

Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu

Aku selalu mendoakanmu 
Agar kau bahagia 
Bersama dirinya selamanya

Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia

Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya

Kini kau bukan milikku
Dan berakhir sudah cintaku
Biarkan saja hatiku bicara
Ku masih sayang padamu

Aku selalu mendoakanmu 
Agar kau bahagia 
Bersama dirinya selamanya wooo wooo

Mengapa mudahnya hatimu mendua
Ku lapangkan dada walau aku terluka
Semoga bahagia bersama dirinya
Karena kau telah memilih dia

Betapa sakitnya apa yang ku rasa
Tuhan kuatkanlah hatiku yang terluka
Semoga ku bisa tuk melupakannya
Karena ku masih mencintainya wooo wooo huu

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design