NUFFNANG

FOLLOW ME

Happy Birthday To Me Azura!

Sunday, February 02, 2014 0 Comments A+ a-

02 Februari.

Ini hari lahir saya.
Alhamdullillah, saya masih bernafas dibumi ALLAH ini. Masih ada family kecil, masih ada ibu ayah, masih ada adik adik. Arwah adik lelaki saya pergi dahulu . Masih muda. Masih remaja. Takpe, Allah lebih sayangkan beliau. Along doakan Angah aman disana Ya. Angah tetap dalam hati along.

Kebiasaannya, sehari sebelum birthday, Angah akan SMS along.

"long, esok besday ko, nak ape ha? Mie tak dapat balik la.. keje petang"
Along
" Ah ko selalu camtu, Tanya nak ape pastu takde pun hadiah! hahahaha jahat kan? kiki takpelah Mie, ko sms Tanya pun da syukur Alhamdullillah.. suka sangat dah! Bukan senang orang nak ingat besday along okieeee.. k baiii "

Allah saja yang tahu betapa AN rindukan saat itu. Saat ni menjeling2 hp. Kot ada orang lain nak bertanya An seperti itu.. tapi yang pergi tetap dah pergi... rindu sangat sangat... :(

An Happy sebab menjelang umur An bertambah setahun lagi, An rasa An telah memajukan diri An setapak lagi. An hanya harap An dapat membahagiakan ibu dan abah An sementara hanyat masih ada ni. Niat An satu, jika An mampu An nak hantar keduanya tunai Umrah dan Haji. Seba tu An rebut mana mana peluang yang An ada untuk An jayakan hasrat An. Bukan hanya untuk diri An tapi untuk orang yang paling An sayang. Abah dan Mak. Untuk rakan rakan An, terutamanya dimuka buku (FB) Terima kasih atas doa dan harapan kalian buat An. Kalau ikutkan An memang tak terbalas tapi An cubalah ye. heheh yelah. Orang menulis kita kena hargai biarpun amik masa berhari hari nak abis. ! Wahhh bajet retis ko kan? =p Hahahah Terharu sebab An tidak kenal anda. Hanya sebilangan shj rakan FB yang An benar benar kenal dan bersua muka. To Bffs AN, AD, KD huhu Thanks beb be my Bffs Till Jannah can? Anda tempat An berkongsi hobi dan segala macam ceritera. Ye kita berlainan jantina tapi itulah yang membuatkan kita rapat dan memahami satu sama lain . Thanks dude! Love u!!! .. To Bffs sama jantinaku, Lili.. Thanks coz anytime, anywhere u was here with me. Susah senang, sawan dan sebagainya . ha3. I love u too. :)

To My Kaching team, OoooOO o Thanks sebab berkongsi peluang dan ruang. Sama sama kita usaha majukan kaching Ya. Buang anasir buruk!!! Buktikan Ladies Are the best Leader! hiih Especially to my adek tiri Atiey Taiping. U r the best! Lina and rien also u guys supperb!! ~~~

Harapan An, agar dihari Keputrian An ni, kita akan mendapat DURIAN RUNTUH. hahah wow!!!! :) kiki..

Hidup ini adalah Ujian dan Cubaan.
Pelbagai dugaan datang berganti.
Kita kena kuat dan Tabah.
An akan berusaha menjadi manusia yang terbaik dimata ALLAH, ,Keluarga dan Sahabat An.

Thanks for the Sweet Wishes.
I really appreciate That.
Thanks...
With Love =- AN


An dengan adik adik AN,
Kalau ada adik lelaki tu dialah yang poyo mesti duduk depan kitorang :p hahah pastu wat muka tah hape hape. Oh rindunya!!!
 


Ibu dan Ayah An
Selagi hayat dikandung badan, wajiblah kita membahagiakannya.
Doakan harapan dan impian AN tercapai hanya untuk mereka.

 
Hanya majlis kecil kecilan.
Alhamdulllilah syukur
Yang penting MASA BERSAMA KELUARGA.
 
Wish yang An akan ingat sampai bila bila adalah doa dari ayah AN.
Terus ke hati AN.
 
Dari FB copy ke Blog
 
Assalamualaikum.
Terima Kasih atas doa dan ucapan kalian. Banyaknyaaaa msg di hp, whatapps, emel pun ade! Oh rasa cam retis hahah .
1.Family, thankz husb, kidz, mak abah dan adik adik yg plan mini celebration for me and mira. Selendang goj...es mak abah bagintu. Thanks sgt3. Yang paling tidak ternilai adalah doa yang abah bacakan semalam. Terus smpai ke .
2.My bffs , aha kalian.terlebih awal wish bimbang terlewat hehe. So.sweet. tak salah lah anda bffs saya dulu kini selamanya hingga akhirnya ya.
3. Untuk kaching team. Haaa ni special. Hihi. Thanks. Dik atiey smpai tunggu jam 12 nak jadi org pertama post wall. Haha tahniah sbb tercapai. Lina and rien thanks 2.
4. Untuk Fbianz yang saya kenal atau tidak, terima kasih atas doa.Amin Amin ya rabbal Alamin.
Sesungguhnya selama 32 tahun di bumi Allah ni, banyak lagi yg perlu diperbaiki. Ada peluang dan ruang yg perlu kita perbaiki. Tegurlah saya jika saya silap. Baiknya saya semuanya dari Allah. Buruknya sikap saya semuanya datang dari diri saya sendiri. Alangkah indahnya dikelilingi sahabat yang baik baik seperti anda.

Saya rindukan SMS dari arwah angah saya. Kebiasaanya sehari sebelum besday arwah akan text .. "long, sok besday ko.. ko nak ape?". Now tiada lagi. Tenanglah kamu disana angah. AL Fatihah.

Happy Birthday to me Azura Nazura