FOLLOW ME

January 18, 2014

Kenapa ni ... kenapa ni

Assalamualaikum.
Kenapa ni AN?? Entahlah.. lately ni perasaan bercampur baur sangat sangat. Nak kata sedih bukanlah sedih sangat pun. Nak kata marah tak lah marah sangat pun. Nak kata hangin? Dok hangin pasai paaaa pun tak tau aishhhh... cuma ada sedikit rasa terkilan dan kecil hati. Ermm...

Biarlah. AN je yang tahu kenapa , mengapa, pasal apa, siapa... AN kena lebih belajar control emosi. Sian bff AN plak nak.kena hadap.perangai AN. AN.minta maaf eh dea.... AN rindu sangat nak chit chat dan gurau gurauu dengan u guys but AN takot AN gagal kawal emosi AN sendiri. Kadang u ol buat lawak bodo pun AN wat tatau jer. Hahaha. Adoiii. An minta maaf eh.

AN tertekan. AN letih AN kusut sangat.
InshaAllah AN akan buat satu keputusan untuk diri AN sendiri.  Dah kalau kita rasa kita tak mampu.. what for kita nak teruskan rite?? Buatlah satu satu perkara yg kita suka, yg kita rela, yang kita seronok dan tidak terkejar2. Yang kita cari adalah kualiti kerja. Its not kuantiti kerja. Dah kalo.banyak sangat takot takde kualiti hasilnya kelak....

Oklah. To bffs AN. Soryyy lalingg...

M soo sorry.  😆

#Dah ! Jom kita chillax kat group bFfs. Weeee
😚😚😍😍😍😍

Via Gmail.

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design