NUFFNANG

FOLLOW ME

Selamat Datang Disember..

Monday, December 02, 2013 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum,
Dah lama x update rasanya. hikhik.. Ok lah AN nak story ada apa dengan Disember 2013 ni erk?Jom imbas sket kenangan pahit manis masam masin di tahun 2013.

Kehidupan,
Biasa.. kami masih berempat. hihi. Si adik da makin noty. Semalam dia tunjuk perangai yang bole buat kita gelak, boleh buat kita sakit hati, boleh buat kita rasa marah. Tau dia wat pe?
Ok..Situasi di meja makan, dia memanjat2 berdiri diri atas kerusi, kekdahnya nak makan donut. Then papa cakap, adik, nnti jatuh. Dia boleh wat muka eksyen cakap, "ane deeee.. ane deeee.. enokkk enokkk !! tade pun!! tak atoh pun! iskkk papa ni..... " lepas tu tak puas hati lagi, turun kerusi, sambung cakap lagi
" haaaaaaaa enok! enok! enok ! tak atoh pun........" hahaha ko rasa nak buat ape?  ada rasa OREN? haihhh anak ooo anak.........Lain-lain? rasanya bertambah maju dan rajin masuk dapor try resepi baru dan resepi belasahan aka campak campak menu. hahaha. Banyakkkkk sangat dasar penjimtan telah berlaku. yeah. Alhamdullillah Go Mummy An go !

Dunia Bolingku,
Alhamdullillah, AN bersyukur dengan pencapaian AN tahun 2013. memberangsangkan, rasa AN back on track.. but An kena keep on training. Hihi. InShaaAllah ,
Liga Pro X - An kena maintainn jer. AN puashati performance main di ASB Kajang. haha tetiba nak ILOVEKAJANG plak. boleh? :p
Pencapaian AN di SUKUM AN rasa tahun 2013 adalah persembahan AN yang terbaik sepanjang menyertai Kejohanan. Bukan sebab AN berjaya masok Master, tapi score yang AN buat, 2++,19+18+,17+ ... yups2, kalau la tade 12+13+14+11+ dimanakah AN? hahah Takpe. learn from mistakes. Dik kerana teguran juga AN moved foward. Thanks to u. U know who u are rite dear?Thank You So Much. :D. Lepas ni AN nak kembali aktif masuk tournament sana sini, but On weeken je la... =p hihii weekdays mmg tak dapat la kan... But AN syukur AN tersenarai dalam 10 pemain wanita terbaik dan layak ke MASTER event. Bengkak bengkak jari AN ... haha pengorbanan ni,, :) sob sob... sakit, pedih sangat, tapi bila kenang bestnya main master haha hilang sakit ko! ;p kihkih. tapi lau anak terlanggar memang rasa nak sepak orang. serius sakit giler! now da ok..... hihihi Alhamdullillah, akibat mengkentangkan jari yang bengkak itu, akhirnya surut! eh!! tu petua tau!! ;p Misi mengejar SUKUM 2014 di UTM Skudai. hihi.. m coming, from Nilai to JB yaw.......

FB-ing
Tahun 2013 AN dikenalkan dengan macam macam cara buat $$ di FB. Ada yang terkena, ada yang berjaya. Semua atas diri kita sendiri. Sikap kita. KAwan AN juga makin bertambah now dah 2.7k frens. Paling banyak mutual fren dengan Atiey. haha.. My Online bos, My 'maya younger sister' .. and 2 my online biz frens, Lina dan Rien. Thanks dearest.U all make my day. Semoga apa yang kita rancangkan, nantikan, akan menjadi kenyataan. InShaaAllah. Now team kami maju setapak lagi. Kami suka buat apa yang kami suka buat, kami senang berurusan dengan orang yang senang dan memahami. Yang senang ikut arahan, yang boleh buat semua kerja jadi mudah. Jangan ambil mudah dan bila berlaku kesilapan senang senang tuding jari kepada orang lain. eh apekah?? mana tanggungjawab engko ha? $$da ambil, keje separuh jalan? ok nice sangat, Mmg tak layak berada dalam kachings team........

Sikap, Tamak, Taknak Rugi, Tuding Jari. 
Pergh, sikap macam ni terlalu banyak AN jumpa.
Nak berjaya, taknak usaha.
Nak kaya, taknak bekerja.
Nak pasti, taknak tunggu
Nak hasil, takut rugi.
Jika anda dalam kategori diatas, TOLONGla jangan berani berani terjebak dengan FB punya making money plan. Now bersepah2 ...AN sendiri tak berani . Macam macam plan wujud macam cendawan... haih. Lain kali tanya hati bukan nafsu serakah nak kaya cepat. Bila rugi kau cari orang yang kenalkan, benda tu, walhal bukan kau kena paksa join pun.. Kalau rasa masih belum TEGAR, better kau menabung je erk?ok.

Susah bila berurusan dengan orang yang nak $$ tapi xnak rugi. Siap claim balik dekat orang yang kenalkan sistem,. Kalau sape jadi upline AN senang, rugi AN tanggung sendiri, sebab sendiri carik penyakit....... haha... nasibla kan...Sebab tu AN berhati hati sekarang......... Biar lambat.......janji selamat. Jangan janji cepat lepastu lesap....
kepada asik SMS AN nak claim $$ rugi ko tuh, tengoklah...... sebab , bukan AN yang berhutang duit degan ko.......Tanya diri tu tegar ke tak..... ade aku bagi lagu "Tegar" ni kang. hahaha

bikin panazzzzzzzzz
Ok semua. AN sangat nantikan Disember, moga rezeki AN mencurah². Amin Ya Rabb
terlalu banyak yang AN nak buat :)

Salam kasih sayang,
AN