FOLLOW ME

December 14, 2013

Boling untuk AN hanyalah hobi.

Assalamualaikum!!

Hari ini AN nak story bagaimana AN kenal dunia boling?? Haaaaa sejarahnyaaa adalah zaman zaman bercintaa dulu kan.. encik boyfriend selalu ajak deting main boling! Kami x de every weeken tengok wayang!! Bukan jalan jalan g taman! Bukan lepak2 kat KLCC. Hahah.. adalah sekali AN dan Encik boyfriend  tengok wayang kau tahu movie ape?? "PEARL HARBOUR". haha kau hadooo??? Disebabkan taknak kecikkan lubang idong Encik Boyfriemd, AN ikutkan je laaaammmm haha. Walhal 2 benda AN tak suka.. 1. English Movie, 2. Citer perang?? Hahah dek kerana chentaku, AN folow je la.. belum sampai halfway cerita AN baekkkk punya Zzzzzzz kihkih. Sedar2 dan ending. Ok sekian :p

Zaman2 AN deting dulu Encik Boyfriend AN ajak main boling . For the first time AN diajak main boling ahhhhh!!! Dekat Cheras Nun. DA tutup kot rasanya centre tu!! Smpai nangis2 AN tanak! tanak! tanak! Mainnnnn.!!! Last2 AN kena marah kat situ gak. Hahaa. adoiii. Member2 Encik Boyfriend gelakkan AN. Hampeh.com betul.. bikin panasss je kan !!! Last2 AN main jugaklahh. Dengan point 89 jatuhan pin. Hahahhahaa adoiiii... caittt!! Lain kali ajak la main seremban ke, congkak ke, galah panjang ke.. AN tere laaaa :p

Ok. Bila bercerita tentang hobi, makanya kita akan buat sesuatu HOBI itu bila kita free, bila berkelapangan, bila ada lebihan. Bukan main tarammm je kan. Asa event ko bantai, ada jemputan ko bedal... smpai nak adakan masa dengan keluarga pun tak  de... ermm. ;) sebab tu AN, nak masuk tour ke, ape ke AN minta izin encik suami dulu lah.. tak boleh la AN main sapu je kannnn semua event even pakai duit AN sendiri. Lagipun tak bestlaaa main event /game husband sebagai pemerhati je. Coz kami sama sama belajar boling ni.. lain la kalo game ladies.. baru AN tak serba salah bia dia tunggu AN.

So.. kalau AN menolak tu faham faham la ye.. AN memang suka,sayang cinta boling. Tapi ada limitnya sebab skang AN adalah seorang isteri dan ibu . hihu. So masa AN terhad. Perlu lebih banyak masa dengan keluarga AN. Hihi
.apepunnnnn...... thankssss

Sent Via GmaiL

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design