FOLLOW ME

December 28, 2013

30 Days Blogging Challenges : Hari kesembilan : AN dan mukabuku

Assalamualaikum !
Hari ke-9.
Hari kesembilan : AN dan mukabuku

Tajuk menarik. Insha'Allah AN akan share .. hewhewhew...
Mula mula AN create fb year 2009 agaknya. hahah An lupa. kihkih. gambar pertama AN muat naik adelah gambo AN pakai baju tido mickey, hahah, pastu kawan boling AN yang sekarang ni Bffs AN AD pm AN cakap, awat letak gambo  pakai baju tido and free hair? hahahaha pastu AN cakapla, eh? Nampak eh??? hhuuuu ingat AN sorang je Nampak. muahahhahaha. yelah, maafkan saya, saya budak baru.. dan dan AN delete gambo tu. hiiiiiiii, sikit sikit, lama lama AN tere :p hahahahha TQ to u dear.

FB AN Azura Nazura ini adalah FB ke dua AN, FB pertama AN yakni Cikpuan Nazura AN da closed sebab limit frenz dan 5k, pastu tah sape sape la yang jadi kawan AN. FB ni, pantang kita letak gambar gojes sket, atau gambo single ke tetiba banyak fren req. Tak caye try la noks.. hahaahha, masa tubaru berjinak jinak ngan FB, so sape ADD AN ok jer.. but FB ke dua ni AN memang jaga, hanya for family AN, kawan boling AN, kawan kerja AN pun tak semua AN jadi kawan, AN learn from mistakes. yeah. Sekali terkena takkan terkena lagi.. Cukup. :) But now FB kedua AN da ada 2.8k frenz. 1.2k frens semua mutual dengan atiey. hahah My Online bos. :)redho. Kawan nak berkongsi rezeki dan peluang AN alu alukan, lau nak kawan setakat nak skodeng, nak amik kesempatan, maaflah, awal awal AN reject. :) Letih kot..

Dekat profile AN tu jelas AN ada husband, ada kidz da nak masuk 11 tahun da.. AN bukan single meh. G tackle awek single mingle na.... not me. Lau nak kawan jer no problem. AN memang suka berkawan :) 

Apa AN pernah buat dengan FB ni..?
AN dulu joint venture biz online dengan kawan AN ni, buat biz Infinity Downline ( skang pun masih ada, cuma AN stop dah ), Hyprobulksms, Saya nak jadi Bos, whatsoever lagi. macam macam. So kalo ada yang dok PM AN ajak join ID la ape la, terus terang AN kata AN kurang minat. :) hihiihii, AN lebih awal dah joint da benda benda tu, *_~

Pastu AN de page jual handbeg la kon. tapi sat jer, An bukan dilahirkan sebagai salesgirl. ahahahha tak reti pujuk orang, tak reti promo. Kau nak beli, kau belilah, kau tanak kau nyer pasal. haha boleh??? adessssss................... ;)

Sekarang AN aktif FB dengan team Kaching, Alhamdullillah , masuk bulan ke 4 dengan team kaching. Doakan kami sukses ok. :) An seronok sangat handle kaching team. yeahhh.......

Bila AN bosan, maka banyaklah AN share at FB nun, haha Duluuu, kalo A tak puashati jer, AN updte status.. hahahah.. AN bengang je An update, AN menyampah pun AN updte, sampai satu masa Bffs AN nasihatkan AN, tak semua benda should kita share, sebab apa kita share melambangkan perangai kita, so slowly AN berubah. Kadang kadang terlepas juga. hahahahhaha smpai satu tahap lau AN tak tahan sangat AN akan taip camni..

Jangan Taip Jangan Taip Jangan Taip... kihkihkih.. perasan tak?
hahahhaha.... kalau perasan perasan lah. Kalau tak abaikan lah .:) hihih. An jenis hati mellow. Sangat tersentuh, cepat taching. AN sangat sukakan persahabatan. AN akan jadi RALAT sangat jika AN diketepikan atau jika AN dapat tahu AN ni dikutuk belakang2. But AN tidak akan terus marah, lebih baik selidik kan!!!...

KONGSI di FB

Jangan lah kita terlalu berkongsi APA yang kita ADA.
sebab mungkin kita ada, kawan kita tiada.

Jangan terlalu berkasih sayang sangat.
Bukan ape, memang la wall kau, kau nyer pasal. Tapi AN tak kisah, takut rakan lain muntah. hahahah
Maaf ye. Ini umum :)

Jangan share sangat lokasi anda. BAHAYA.

DAN!! Jangan terlalu cepat klik SHARE benda yang anda tidak PASTI, bimbang tersebar fitnah, Lebih baik kenalpasti dulu ye...

Oklah, AN nak rest Encik Dizzy dan start say Hello dengan AN

TQ semua,
AN with LOVE

1 comments:

Detective Fiqa said...

yeahh betul tu betull hhehe

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design