FOLLOW ME

December 16, 2013

30 Days Blogging Challenges - Hari pertama : kenali AN

Assalamualaikum,
AN menyahut cabaran . AN cabar diri AN sendiri.
Ops soryyy walopun AN lambat update janji tarikh hari ni.  1 hari kan ada 24 jam. hahahah
 
KENALI AN
Siapa AN ni.. hahhaa.. I am Azura Nazura (FB name aka ChunLI) watchaaaaaaa!! :p .. ahaha...
Me berumur 31 tahun. My Birthday 2 Februari. Jangan lupa wish ramai ramai ok? =p lau tak AN majok hahahahaha :p AN suka memasak. Tapi AN masak ikut naluri AN yakni main taram. kahkah. Lau sedap masuk tekak, lau tak... bismillah. hahahahhahaha
AN bekerja di Perpustakaan di sebuah kampus university..........Dari sekolah darjah 4 AN pengawas pusat sumber, naik sekolah menengah pustakawan, masuk keje, keje library gak. Hahaha banyak GILE pengalaman as pustakawan. kihkih...
 
Masa interview.. ada la sorang tu Tanya AN - Ok, kalo ada orang bawa buku lari, yakni curi, awak buat apa? Ok dengan rasa KONFIDEN AN jawab "Kejarlah dia, dan mintak buku balik" hahahaha lepas kuar bilik tu, AN pk. aikkkkkkkkkkk mental AN ni jawab camtu. hahahah Tapi dah tertulis rezeki AN kot, An dapat gak keje tu. Da masuk 13 tahun. Syukur Alhamdullillah!!!
 
Perangai AN?
An ni sensetip sebenarnya.. Penyedih... tak boleh tgk orang susah, mudah rasa kesian.. An Happy go lucky, tak suka kacau idop orang tapi orang suka kacau idop AN sebab ape ye? sebab AN ni lembut sangat dengan orang KOT? lepas ni kena ganas macam Chun LI lah.. grrRRRrr~~ takot tak? :p
 
Gambar dibawah ini AN dengan anak anak AN. bukan anak buah AN ye :p kihkih
An kawin tahun 2002. Sila kira sendiri. :p
Si abang berumur 10 tahun, si adik 3 tahun.
Ni lah permata hati AN. ..............
 
AN seorang yang open minded, boleh bincang apa nak bincang, boleh Tanya apa nak Tanya, boleh borak apa nak borak. TAPI jangan ON ON CHAT ko Tanya " da kawin lom?" sedangkan ko Nampak gambo AN dengan ANAK AN. Memang AN klik UNFREN. kahkah. :) Sorryyyyyyyy
AN jenis suka berkawan. An banyak juga kawan yang jenis tikam belakang ni. (Jika AN ada berbuat demikian pd u ol, An minta maaf, sememangnya AN bukan begitu). An boleh maafkan apa yang orang dah buat pada AN tappi AN tak dapat lupakan apa yang berlaku. Biarlah ia menjadi sejarah dan ingatan buat AN agar tidak terkena lagi............
 
hihi. Oklah Layan PIxca.. Lenguh weh taip panjang panjang. :p
Cukup2 la kenal AN yang bukan sape sape ni :p
 
 
 
 
 
Hobi AN 0 BOWLINGs
 
 


Salam perkenalan dari AN
AdiOs
 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design