FOLLOW ME

December 18, 2013

30 Days Blogging Challenges : Hari ketiga : Hobi AN

Assalamualaikum !!
Tajuk untuk challenges hari ni senang !!
yeas. kepala AN da la serabutttttt macam macam benda. Kalau nak citer benda berat AN surrender lah. AN penat, pening, sakit otak. :( 
Sob sob sob.
Pinjam bahu boleh?
BFFs AN sudi je pinjamkan bahu anytime... Online la tpi. kihkihkih :p 

HOBI AN dirumah

Memasak.
An bukan seorang yang tere masak, tapi AN belajar masak apa yang family AN suka. Mula mula asik kena kritik jer, tapi skang asik kena masak jer. hahaha cam suka je cam happy je.. kihkih.
Penah AN cuba nak buat karipap. kihkih Tapi jadi kuih apo tah. Inti tu sedap la, tapi tepung die macam makan batu. kau penah buat? kiki jujur dari AN. An memang tak sehebat mak AN. Mak An campak la apepun..... jadi je makanan. hahahha. Sedapnya mak masak...... rindu la plak :) hihihih

HOBI AN bila di luar

Wooooooooo!! window shopping best oooooo. kikiki.....
terbaik lah :p :p
Window shopping ni tak membazir. Kau jalan jalan, kau tengok tengok, kau belek belek kau balik. hahahah. sok sok bila da ada duit datang balik nak beli barang tu da tado. hahah lagipun AN bukan kaki soping. Pakai apa adanya sampai da tak rupa barang tu dah. Handbag, Kasut, Tudung, AN beli bila PERLU. Bukan tiap kali gaji WAJIB beli. Oh AN bukan macam tu.
Adakah AN tak normal? hahahaha
APTB. Thats me. 

SUKAN yang AN suka

No 1 da tentula dunia boling AN!!! 
Dulu kini selamanya. Sejak 2004 main boling till now. Now An rasa An da kembali ke landasan yang betul dah.......hihihi. TQ husband and BFF AN. Jadi Coach AN yang FOC. hahahaha dibayar dengan bilai kasih sayang dan persahabatan yang jujur dan setia kan? :)
Skang AN aktif main liga Pro X. dah nak abis da pun. Minggu ni last Final, then Master. Wooooot!! 
Must try. Do ur best AN. jadikan hobu sebagai sumber pendapatan sampingan juga,. 

Lagi satu sukan, An minat main Badminton.. tapi saya takde genk nak main badminton. hhahhaha takpe, One day AN nak ajak BFs An main badminton lak. Asik boling je kan?

heheheh sekian story An tentang Hobi AN.
majulah sukan untuk AN
hehehehe

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design