NUFFNANG

FOLLOW ME

30 Days Blogging Challenges - Hari kedua : Sapa yang dekat dihati AN?

Tuesday, December 17, 2013 0 Comments A+ a-

Siapa yang Dekat di HATI AN?

Wow!! hehehe
Of coz la dalam hidup kita ada orang yang dekatttttttt dihati kita, yang SATU itu dah tentulah senantiasa ada dalam hati kita kan... jangan dok wat tanya sapa. kena sat g. hahah :p Insan Insan terpilih ni sebab mereka tetap ada dengan An dikala AN senang atau susah. Dikala AN sedih dikala AN gembira dikala apa apa sahaja. 

Ibu AN itu adalah yang utama. Tanpa Ibu takdelah kita kat sini kan. So Ibu, Abah, Adik adik adalah yang laing dekat dalam hati AN. itu pasti bukan JANJI. kekekeke ok tak kelakar :p 

Insan yang pertama :-

BFF AN dipejabat.

Who? hih. Cikpuan L. Duluuuuuuu AN rapat dengan dia. Tapi ada faktor faktor yang cuba memisahkan AN dengan dia. Even macam macam halangan yang jadi, alhamdullillah AN kembali berBFF dengan dia. Kami muhasabah diri kami, abaikan cakap cakap orang, jangan kutuk orang, jangan PADULI apa orang nak kondem. Lets be ourself. Biarlah orang nak kata kami macam takde kawan lain. Janji kami tahu apa kami buat :) Daripada ramai ramai, pastu saling mengata belakang, eh......... cam poyo je cam bagos je cam tettttttt je. kahkahkah :p Thanks to u cikpuan L. U such a great frenz. Pendengar yang baik. Pencetus idea yang baik. Didoakan agar kamu senantiasa dalam lindungan Rahmat ALLAH. 

BFFs AN no 2 dan 3 

yeayyy. ni BFFs AN yang An keluar memboling ngan depa last week. hihihi. Such a great frenz. Ada orang penah tanya AN. Ko takde kawan popuan ke? lelaki plak tu jadi BFF? Ok jawapan An senang,. Dalam banyak banyak kawan AN, An selesa kawan dengan lelaki sebab apa? Sebab mereka bukan KAKI GOSIP, bukan KAKI putar cerita, Bukan kaki tambah ikan goreng dalam cerita orang. Jujur. Bukan AN kata popuan takde yang macam tu. ADA!! TAPI SUSAH NAK JUMPA.. tapi AN jumpa BFF AN yang popuan. Tu Cikpuan L. hihi... Tu la sebab AN kata susah nak jumpa. bukan takde tapi pupus. Orang popuan ni, depan borak macam kenal lama dah 10 tahun, tapi tak bape kenal sebenarnya pun. Dah mesra mesra borak, bila kawan tu da balik, baikkkkkkkkk punya ko gosip pasal die kan??? Apa dia pakai, apa die citer.. haishhhhhhh........... sebab tu AN selesa kawan ngan lelaki. tapiiiiiiii ada batas. kena tahu jaga diri, taraf diri. Matlamat berkawan. APEKAH??? ..........

So to u 3 Bffs AN. Thanks alot. Love tiLL Jannah ♥ 
Amin ya Rabbal Alamin.
An sayang korang.
An lagiiiiii sayang BFFs AN yang no 2 dan 3 , sebab u guys terlalu banyak berkongsi yang baik baik dan menasihati AN dulu kini dan selamanya.
An really appreciate this little frenship. 
nampak murah tapi nilainya MAHAL.

Love - AN