NUFFNANG

FOLLOW ME

30 Days Blogging Challenges : AN da terskip 2 hari... adoiii AN GAGAL

Thursday, December 26, 2013 1 Comments A+ a-

Assalamualaikum !!
heeeee

Ni tajuk yang AN skip. Kesiannnnn tak sempat updte. 1 sebab super bz, 2 sebab super bz,  3 pun sebab super bz. erkkkkkkkkkk !!! :p
Camner?
Nak AN story ke tak? :p

Hari ketujuh : 5 Perkara yang AN suka (Huraikan)
Hari kelapan : Bebas
Hari kesembilan : AN dan mukabuku

Ok An story Satu satu eh?
 Acilaaa.......bagi orang yang super BZ cm AN ni. wahhhhhhh kikiki...

Hari ketujuh : 5 Perkara yang AN suka (Huraikan)

1. An suka berkawan
Kenapa? Kita takkan boleh hidup sorang sorang dalam dunia ni. Percayalah!! kalu takde kawan pun paling tak mengarut dengan burung atau cermin. hahahahah betul tak? AN jenis senang didekati, AN mudah percaya orang, tapi sekali kepercayaan AN orang khianat, AN akan ingat sampai bila bila.. No way terkena lagi..........

2. An suka masak
AN bukan seorang kaki makan, sebab An kaki orang. wkakakak Ok, tak kelakar :p kihkih.. An suka tengok apa AN masak orang makan perabis licin koooo. penat terus ilang.. hihih.. Walopun AN masih amatur dalam dunia masakan ni , An akan terus belajar dan belajar smpai AN terer :) yeay go AN go.

3. An suka sesuatu yang cantik.
Haaaaaaaaaaa. An suka keadaan yang cantik, kemas, teratur, mata AN ni tak boleh tengok semak semak, kepala AN pening. Sama gak ngan wall fesbuk, lau banyak sngt orang tagging, AN jadi sakit otak. rasa nak mengamok pun hado, hahaha Fighttttttt for ur wall. wakakakak

4. An suka bergambar.
Tolongla jangan muntah tgk gambar AN mcm kanak kanak ribena tu eh.? pls. kihkih. Ada orang kata eleh, perasan gojes, okla takpelah, ye gojes la jugak .. hahahahah puihhhhhhhhh :p Kita akan buat apa kita suka, dan kita takboleh nak puaskan hati orang yang memang tak suka kita kan? Just be ur self!!

5. Boling !!
Seminggu tak melontar rasa nak demam, boling da jadi habit , benda wajib pergi buat bila free... haa ade sesapa nak test lane ngan AN? :p Jomlaaaaaaaaaa

Hari kelapan : Bebas

Oleh sebab tajuknya bebas, An nak story sikit tentang kawan. An tatau lah, mungkin sebab An suka berkawan. Kawan ni ada banyak jenis ok, ada yang bila kita senang ehhhhhhh mentiba muncul, bila kita susah eh mentiber hilang, ada juga kawan yang ada time kita susah dan senang, Ya ALLAH, susah nak jumpa kawan macam ni ok. Kalau ada tolongggggg la hargai. Zaman sekarang kawan talam ramai. Kuih talam pun sedap. hewhewhew. Alhamdullillah walopun hidup kita ni dikelilingi orang talam, An gembira sebab An ada sahabat sahabat susah senang AN. syukurrrrr Ya Allah. :)
Bila kawan kita percayakan kita, jangan sekali kita ambil kesempatan mengenakan dia pulak kan!!! Tikan belakang, cerita belakang. cerita depan la lau beranni...... :) Baru betul boleh panggil kawan.

An risau ni.. FB frenz dah 2.8k, halfway nak 5k. pastu limit. Ohhhhhhh AN nak kena mop da vakum ni, kasi bersih. hheheehe........

Oklah. esok AN tulis cerita tentang AN dan Mukabuku. Mata AN da kepanda pandaan dah ni.....AN penat sangat, kepala AN pening.. AN nak tido....... AN kenyang makan roti Nan dan Tandoori kot.!! muehehehehe

Ok semua.
Love - AN