NUFFNANG

FOLLOW ME

Saya buat yang saya suka - Hey ! Alhamdullillah

Tuesday, November 26, 2013 0 Comments A+ a-

Bismillah,
Alhamdullillah,
Syukur.

Maju setapak lagi. hasil usaha dengan rakan kachings$, kami melangkah setapak lagi..
hihi. AN memang suka hapdte. Lagi lagi bila AN free, macam macam AN nak buat. Tapi AN bimbang orang tak suka. Bimbang orang menyampah. So, AN buat alternative lain. AN wujudkan Blog. hahaha........ alahhhhhhhh!! kacang goreng je nak wujudkan blog. hahahhaha 'well' :p

Alhamdullillah, Kachings akan mula membuat tapisan ahli caranya? Kami wujudkan VIP CLUB Members. Ha! yang sanggup bayar yuran, yang setia, yang sabaq yang macam macam lagilah.. So far kami Nampak ahli semua positif. Tu yang semangatttt An nak buat. hihih

Doakanlah agar semua yang AN dan Bos Bos Plan semua menjadi. AN pun tak suka buat kerja halfway... AN sukakan dunia kreatif. An sangat suka imaginasi, AN sangat suka membuat cerita, AN gemar berkongsi apa apa aja. So bila kurang update, AN rasa AN tak buat kerja sungguh sungguh, AN tak rapat dengan ahli..........Itu AN rasa. Orang lain AN tidak tahu, Wallahualam.

Ye........ kita tak boleh buat semua orang suka dengan kita dan kita tak boleh paksa orang sayang kita. Semua atas diri kita................. :)

InShaaAllah.