FOLLOW ME

November 18, 2013

1 Post - 10 Cerita ♥


Assalamualaikum,
Hey !!! AN CHAMPION for Pro X Single Challenge Week 11.
Yeahhhh.......hihihi.. Alhamdullillah.
Kenapa ada gambar ni eh? Haaaaaaaaaa... sebab dalam group Whatapps Pro X, dah ada desas desus yang BAKAL Champ minggu ke 11 adalah si kacamata =) hahahahah
Tahniah to me and 1kay. Me for Premier site and 1kay for Super site.
Chaiyokkkkkkkkk .. teruskan misi untuk week seterusnya/ Kejar kejar kejarrr :) 


Birthday ayiez celebration. Aha.. Sempoi jer, janji raikan dak tetonet mama ni. 
We buy choc cake, kfc. Adoiiiiiiiiiii macam macam perangai la ko kan dik !!! Time ramai ramai nyanyikan lagu besday ko bley g menagis plak gaye terharu sangat la ni?? adoiiiiiiiiii menguji sabo mama sungguh laaa dik oiiii.......... hahaha, lepastu tanak diam. Nak kena papa tinggi susara baru nak diam kan? hahaha amek koo.. =p Kepelikan mama tengok awak makan dik........ tangan kanan pegang drumstik ayam kfc, lepas tu makan choc cake pastu kunyah kunyah ko g makan mashed potato plak, pastu geget ayam plak. erkkkkkkkkkk bercampur campur nak oi. haahh janji bahagia.. kiki.
Aiyokkkkkkkk panjangnya rambut adikkkkkkkk....
Thanks Atok, Nenek, Pakcik, Acik, Sepupu2 ayiz kan? Takde hadiah pun takpe.. janji sama sama sambut :) Peace Yaw :p 
 

Memasak adalah TERAPI JIWA.
AN bukan seorang CHEF, tapi AN berusaha menjadi CHEF terbaik dihati pelanggan -pelanggan AN
Sunday MENU :
Sambal Tumis Ikan Bilis Kering 
Masak Lemak Kubis 
Stew Daging Cincang
Telur Dadar

Yums.
Less is simple ♥
 

2 Putera dihati beta.
Abang : Da beso, dah nak masuk 11 tahun. Papa mama dah belikan HP cokia jer untuk senang mama papa contact awak. Tugas awak bantu mama apa yang patut, tengokkan adik, jaga adik, sayang adik. =) 
Semoga menjadi anak yang baik, belajar rajin2 sehingga berjaya. InShaAllah

Adik : Dah 3 tahun. Perangai adoiiii.......suka ikut apa mama buat. Pelat ya Rabbi tapi rajin bercakap. Sayang awak. Sayang abang. Sayang semua ♥ ♥ Semalam adik wat perangai , ambil handbeg mama, sangkut kat bahu then cakap " ok ama, ati atang agiiiiiiiiiiii kbai mama " hahahaha lolllllll!!!! 

Tak kisahlah, apa apapun yang awak berdua buat. Kalau yang buat mama tersenyum mama biarkan, Kalau yang buat mama hangin, awak berdua kena laa......... hahahahah =)
 

Saturday Menu :-
Telur Masak Kicap
Ayam Goreng Upin Ipin 
Sambal Tempe dan Ikan Bilis 
Sup Kentang 
Sambal Belacan dan Timun

Ha..........kisahnya dalam esbok apepun takder. So buka buka ada ayam 2 ketui, ada kentang 2 ketui, ada telur 3 biji, ada tempe dan bilis. Ok ON. hahaha Eh! jadi banyak gak menu nyer? 
kahkahkah =p 
 

Minum Petang !!! CEKODOK bilis dan Kucai. Yums, makan panas panas cicah sos cili @ sambal tumis alahaiiiiiiiiiiiiii heavennyer !!! =p 
Klu malas ai buat guna ADABI jer... :p 
 

Bersangka baiklah atas apa pun KRITIKAN orang terhadap kita.
Biar kita dikritik, jangan kita kritik orang. 
Kepada kawa kawan pula, 
Jangan kita asik melihat kesilapan dan salah orang shj. 
Sekali sekala lihat cermin dan nilai diri kita. 
 

Buat apapun hari ini, UCAPKAN lah ^^^^ 

Till We Meet Again. =)

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design