NUFFNANG

FOLLOW ME

Kids Indoor playgrOund dan Flight To Langkawi

Sunday, September 15, 2013 0 Comments A+ a-

 
Start 7/9/2013 aku dah join PRO X Single Challenge di ASB Kajang.
So nak main boling tanpa memberi aktiviti kat  kids ni memang susahlah kan... Jap jap datang kat lane nak itu la nak ini la.. so nanti hilang focus mak nak. :-
So, memang ON TIME laaaa indoor playgroud ni bukak.
Sebelum ni husband yang main PRO X league ni. So nak tunggu dari jam 8.30 smpai 11.30 paling awak dan 12.30 paling lambat tu amat amat mencabarrrrr. hahahha
So ini rate :
Hari biasa : RM18 per kid
Weekend : RM 25 per kid untuk 2 jam
So, harusla belanjakan RM36.00 setiap jumaat. Paling takpun RM50.00 untuk jajan mereka dengan Usu untuk tolong tengokkan kids neh..
 
Kalau kita perlu adjust bajet kita, kita PASTI boleh buat ! sebab kita yang nak buat dan kita yang buat !!!
 
Velanja :
Pro X Single Challenge Fee : RM 50 x 2 = 100
Kids and Usu: RM 50
Total every Friday : RM150.
woha !
Minat  punya pasal ---------> Must do it !
 
 
 
Mom and Dad Fly to Langkawi.
hihiih
Mak seronok pulak naik flight. Alhamdullillah,
Walopun pergi 1 hari 1 malam jer.
Macam macam abah makk belikan.
Thanks a lot.
Yang penting abah kata nak bawa mak naik flight.
 
Semoga impian mak abah nak pergi Umrah dan Haji Termakbul
Amin.