FOLLOW ME

September 14, 2013

1 post macam macam story !

 
Kerja !
Makin lama makin banyak keje.
STRESS pun ada.
Itu nak urgent, ini nak urgent
Bila terlalu banyak KERJA kita jadi tak tahu nak buat yang mana 1 ! eh?
Semoga minggu baru ni akan bagi aku satu semangat untuk terus RAJIN =) Cemerlangkan diri sendiri. Insya'ALLAH.
Pending - ILL warghhhh!!malasnyaaaaaa sebab ada U yang tak bagi kerjasama balas emel dengan cepat, so semua keje ai sangkOt! ~~
Failing -  hmm nak kena ubah style agar senang GILE nak  cari
Release buku baru -- adOiiii, dah bertroli-trOli ade tuh !!~
Keje ! Keje ! Keje !
Sebab ini sumber REZEKI aku dan family.
13 tahun dah weh ~~
 
 
My boy ayiz with Garlic Bread and Hot Cappucino!
Step by step he's eating.
Cam best jekkk . muahahhahaha
Siap cakap ' ummm edapnyErrr'
No-No-No- amik gambar ayizz katanya !!
haishhh
2 year 9 month old ~ BiG BoY!!
 
 
Aha ! Askar ready !!~
Ingatkan kids nowadays da tak main da toY macam ni !!
See, my apiz still lagi layan.
Haishhhhh --- Yang tak sanggupnyaaaa..
bila x disimpan elOk-elOk, terpijak -pijak ! Sakit kaki mama nak Oiiii
ahahaha
Teringat masa arwah adik den ado...
Dulu dok layan natang ni la eden dengan dia. ahaha last last semua askar jadi 'nasi lemak'
Kam amik suratkhabar, dan bungkus. kahkahkah
Al-Fatihah, rindu angah sngat sangat sangat !!!
 
 
Biar 2 biji RM 60.00 janji puas hati !
Raja Buah ! DURIAN.
Orang kata biar makan mahal tapi puas hati. Dah puas terkena dengan belil durian dapat 5-6 biji tapi tak puas hati makan. Asik dapat tak elok.
Yang ini memang mabelessss !!!~~
Tebal dan biji kecik halus je. Memang berbaloi-balOi !!~
Ayiz makan 2 ulas
Apiz 6 ulas
Mama 8 ulas
Papa semua sekali 13ulas.
hahhaha Yeayyyy puasssssss slurppppppppp
 
 
Gigi punya pasal. Nak bercinta pergi Hospital Serdang.
Adik adik adik.
Lompat lagi, huhuh
Nak parking da 20 minit
Nak daftar dekat 40 minit
Jumpa dokter?
Tengok la bape min lagi.
ha ha ha

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design