NUFFNANG

FOLLOW ME

Raya Hei !

Monday, August 26, 2013 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum !
Lamanya tak update !! memang bizi benar mak ! =p
New projek ! New Biz ! New Life ! ahahaha.
nak hidup lebih selesa dari sekarang, kena MOVE ON ! Bukan duduk takuk tu jer !
Ok, tanak citer BIZ coz mak dah serik nak ajak orang join apa yang mak buat. Walaupun dah beritahu
"High Risk High Return" ....tapi tak faham gaks !! 

Jom ! Nak Cerita pasal Raya ! Raya ! Raya ! 


Ni haaaa bahan - bahan sebelum menjadi SESUATU. 
Seronok tau memasak ni, memasak adalah 1 terapi JIWA !  Pada aku, Soping bukan TERAPI aku, tapi MASAK terapi aku. But ada satu rahsia !!! Dah 11 tahun kawin, masuk tahun 6 ke atas baru aku rajin belajar masak new resep.. Nasib baik encik suami tidaklah cerewet Nok....... =) Thanks Hubby !
 LOVE LOVE LOVE



( Beli je laaa ) heheheh

Raya pertama jalan jalan ke MELAKA, HomeTown abah ! G rumah Pak Anjang, Paklong dan Kampung.
3 rumah je, balik 12 malam ! Maklom ler jumpa sedara, mau berbakol bakol ceritanya nok.......
Time ni laaa selsema menyerang aku. APTB la.......sok sek sok sekkkkk


Yang budak ni , buat perangai ! berlengas ! nak main lari lari bawah pokok duyan !! eeee memang nak kena tauuu !!!! ....... ~  Kena marah ngan papa hahahahaha 
 

SELAMAT HARI RAYA DARI KAMI SEKELUARGA !
Malam raya berperang nak msak masak kat rumah sendiri, gosok baju segala !!
Esok pagi papa dan apiz g Masjid tunaikan solat. Lepas makan makan , gerak g kubur Putrajaya 
Rutin sekeluarga ke kubur arwah ayah mertua ..... dah 10 tahun abah 'pergi' dan mak sorang, Alhamdulilah masih sihat. 
 

This is my sibligs!! 
Biru - Alang
Ijo - Aku
Pich - Mom 
Purple - Usu
Munge munge - aciks
Kalau ada arwah dia ditengah tengah la kot !! hahahaha - Alfatihah Angah !! 
 

Sangat la takde keje kat umah atok belah mak kat Jeram, Kuala Selangor ! 
Dah bosan k makan kuih, penuh ngan air da perot! So candid la selai dua ! 
 

My Lovely Mom !!
Along doakan mak sihat seperti biasa k !!
Sayang mak ketat ketat 
 

Si adik yang BADMOOD pagi pagi RAYA... 
 

US !!