NUFFNANG

FOLLOW ME

Port baru :: The WindmiLL Station

Friday, May 03, 2013 0 Comments A+ a-


New Restaurant 
Hari ni ( time rehat tengahari Jumaat ) g melepak kat port makan baru.
The WindMill.
Not Bad, Must TRY.


The Menu's 
Ada Western.
Cam best jek. Boleh try nanti -----------> Next time kan Lili? (:-

Others Western Food.
For kids pun banyak. 
Yummehhhhhhh

Kami ( saya dan Bff Lili) try Local Food.
Eh?
Murah jer..
Ingatkan mahal, sebab tgk restoren cam gah aje kan..
Sejuk and nyaman jek...
Makan dalam ekon gitu ko.

Local Menu set.
Kalau yang set
Nasi - Sup - Air = RM8++
Murah la gaks eh?

Menu yang dah try
Me - Nasi goreng Tomyam with fried chicken

My Bff- Nasi goreng cili padi with fried chicken

Fried chicken u ols tak yah mintak eh? Memang ada lam set.
Air dia lime juice - memang SEDAP giler ! 

Susana dalam restoren.
Simple, Nice, Selesa

Tadaaaa
Yes ! Sebaik saja kaki melangkah keluar, 
Kami dah plan nak datang makan lagi bila lunch time !
Siap nak skip sarapan.
 dasar penjimatan dan nak bantu Bff diet .

kah kah kah kah
Keluar dengan aku takde maknanya nak DIET k. kihkihkih

So.
Silakan cuba ! 
Gerenti PUAS HATI.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone