NUFFNANG

FOLLOW ME

March 27, 2013


Yeay ! Bulan Mac kembali !
Bulan yang havoc dengan besday wish untuk ahli keluarga.

24 Mac = Hari Ulangtahun Hari Lahir arwah angah. Even angah dah tiada, tarikh lahirnya dia kedunia ini akan sentiasa dan tetap kami kenangkan ! Kenangan arwah bersama kami selama 29 tahun mana mungkin kami lupakan ! Rindu angah sangat-sangat ! Tak boleh nak cerita bagaimana rindunya kami pada angah. Rindu senyum, tawa, gurau, perangai angah ! Hmmm.. Doa adalah hadiah paling berguna buat bekalan angah disana. Insya'Allah, kita sekeluarga tetap akan disatukan di sana kelak. Rindu angah. =)

27 Mac = Hari Ulangtahun Hari Lahir Emak. hehhehee.. Hadiah untuk emak, awal mac lagi daku dah sampaikan. Daku ni tiada kesabaran. Hahahaha.. dah beli, jam jam jam tuuuuuuuu gak nak kasi. hehehehe APTB. Di doakan mak panjang umur, murah rezeki , sentiasa bahagia dengan abah, sentiasa dalam senyuman, moga sihattttttt selalu, semoga tebal kesabaran. ! Abah dah hadiahkan mak rumah yang cantik, dengan perabot yang baru. Amboiiiiiiiiiiiii jeles neh. hihihih... :p Ops lupa pulak ! Semoga semakin terer memboling. hahhahaha ...

29 Mac = Hari Ulangtahun Hari Lahir alang. Semoga sentiasa dalam lindungan RahmatNya ye . Semoga bahagia dengan suami dan anak terchenta. Semoga hidup dari susah kepada yang lebih senang Insya'Allah. Yang penting, rajin usaha dan berdoa. Allah akan bantu jika kita tidak merungut susah, susah, susah. Dannnnnnn jngan sakitkan hati orang tua. Banyak-banyak sabar tau ! =)

Jangan lupa ! Jemahat ni. mak WAJIBKAN semua datang rumah. Ada majlis makan-makan sikit. hehehehe. bestnyaaaaa lepak ramai-ramai.

Wooooooot wot..
Jika ada yang tersinggung, buang yang keruh, ambilllah yang jernih ea?

. . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates