NUFFNANG

FOLLOW ME

Percutian ! The Lagend Hotel Cherating !

Wednesday, March 27, 2013 0 Comments A+ a-

Hai ! Nak kongsi sikit percutian yang bestttt nih! Lokasinyer di The Lagend Hotel Cherating ! 
Weeee......Asalnya nak pergi 23 Mac.. Memandangkan 23 Mac tu sekolah baru jer cuti, konpem2 jalan jem kan? So....... tukar pergi pada 24 Mac. Eleh ! extend 1 hari je macam la efek sangat? kahkahkah.
Yeeeeee.. memang efek banyak. Pada 23 Mac tu, jalan arah ke pantai timur sana jem eh? 24 hb tu jalan clear gila. Husband bawa 80-90 km sja. Ambil masa 5 jam straight perjalanan. Tade berhenti pit stop makan-makan. Punyalah teruja, perut pun rasa kenyang ! =p


Room Service ! ai likeee.. Lepas penat-penat main pasir pantai, naik bilik mandi air panas, the order food. 
Menu ini special " Nasi goreng lagenda" oleh kerana menunya special, harganya special jugak la. RM21.00 each. Ada satey ayam, keropok, samosa, acar, udang tempura, yummeh. Sesekali dok hotel, mohla merasa menu hebat,. Tapi serius SEDAP habaq hang. =p
Kami masuk bil aje.. senang sekali bayaq.
 
 

Gambaran biliknya. Deluxe room RM369 time pick hours. Sangat selesa.  
Abaika dak pakei spentot tu yek. Dia tengah eksaited giler tu. Baru je jejak bilik nak ajak main air dah,.Fengsan mak ngko.


.

Ruang TV yang super duper simple, tak makan banyak ruang dan membuatkan bilik kelihatan luas.
Channel TV yang pelbagai seperti di rumah... Nampak sofa gebus kaler coklat tu? Sangat mendamaikan duduk situ sebab sofanya  sangat lembut habaq ngko. Balkoni diluar tu besttttt, ada 2 kerusi rehat yang mabeles. Duduk luar sambil dibuai angin laut.. phewwww.... Damaiiiiiiiiiii sangat !

 

Tea and Coffee set.
Simple and Nice.
Ada freezer yang chomel.
Ada iron board
Ada Iron
Ada Hair Dryer

Best eh?
 
 

Toilet.
Kilat sekilat-kilatnya,
Ada mcm-macam.
hehehehe
Apiz jakun la kejap.
Segala benda diusiknya,
Haishhh..
 
 

Ruang mandi.
Besaq habaq ko.
besttttttt.
 
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone