NUFFNANG

FOLLOW ME

Petikan Tweeter

Friday, February 22, 2013 0 Comments A+ a-

Bila bosan, cari handphone... view, online, like, komen, tweet apa yang patut. Honestly dekat tweeter ni lebih ramai yang suka berkongsi sebaran dosa dari pahala. Oh! jangan kata aku bajet good-good plak eh? Kalau kita rasa kita tak sempurna, masih banyak kekurangan itu ini, kita belajar dan kongsi kan perkara yang baik-baik untuk rakan kita. Lumrahnya manusia bila marah akan lampiaskan pada sesuatu bukan? Tetapi kita kena belajar lah. Adakah dengan cara memaki hamun itu dapat memperbaiki keadaan dan hubungan?

Tak kot kan?
Ni nak kongsi sedikit beberapa quote petikan tweet dari orang yang aku follow! Dan mestilah dia ini orang popular, hahahaha * kau nak folow yang popular je kan? kahkahkah =p

Petikan Sahabat Ustaz Don

" Jangan terlalu sibuk mencari kesempurnaan jika kesederhanaan kita sudah cukup membuatkan kita bahagia "

"Suatu tanda kelebihan orang berakal ialah : apabila dia telah sanggup menggunakan akalnya seperti menggunakan pelita pada malam yang gelap "

" Berdiam diri itu bagus, tetapi kadang-kadang  perkataan diperlukan untuk menjelaskan situasi sebenar. "

" Ramai yang nak kahwin, tetapi tak ramai yang buat istikharah "

" Hijab is for princess, If U wearing Hijab for the sake of Allah then you are a princess! "

" Setiap manusia punya kelemahan dan kekurangan, tiada diantara kita yang sempurna, Hiduplah dengan kasih sayang "

" Sekuat manapun seorang itu, pasti ada satu perkara yang boleh membuatkannya mengalirkan airmata "

Nanti aku share lagi ekk... telefon biri biri aku tu wat hal. Asik Hang Hang Hang Hang.. HangkOk die. Rasa nak baling kat dinding jek. Tapi mesti de orang sambut k? Kang kalo pecah screen die, camner nak guna? Aku nak baling sebab marah dia hang je. Sayangggggggggg biri biri sebenornye.

kahkahkah.