NUFFNANG

FOLLOW ME

Time bagi Point-Point Aje eh?

Tuesday, January 15, 2013 0 Comments A+ a-

Minggu ni minggu sangat sibuk. Sibuk sangat ye. Ini bukan cobaan ini betul-betul kejadian. ahakz.

POINT!

=) Sombong ?
Kau tak kenal aku pun, kau just ADD FB aku then PM aku say thanks approved then mengharapkan aku balas on the spot, bila aku tak balas kau judge aku sombong? Ehh.. sape add sape ni weh? Lepas tu ayat kan main lagi kan? " sama-sama puan pun nak sombong, sama-sama islam pun nak sombong, ada juga manusia sombong cam ni eh? " eh.. excuse me.. ?? gila ka? Kalau rasa aku sombong, eh, terpulang kat kau lah, aku seposen pun tak rugi ye. Aku ada 115+ frens nak layan. Setakat kau sorang yang belum hape-hape dah nak nilai orang, baik blok lagi bagus, sebelum kau jadi VIRUS yang menular di frens FB aku. Sekian.

=) Bila bagi kata Gula-Gula, Bila tak bagi kata CEKIK duit Rakyat.
Serius tak faham apa yang orang MALAYSIA ni nak. Nak Malaysia ni takder pemimpin ker? Nak sentiasa rasa tak aman ker..Nak sentiasa bertekak salahkan itu ini ker.. Tak bolehker kalian BERSYUKUR? Tunggulah PRU nanti, then BUATLAH keputusan dengan Bijak, jangan sampai " Menang Sorak Kampung Tergadai " eh?

=) Tak Berjaya Jugak.
Try takmo post marah-marah di FB. Tapi aku gagal nampaknya. kahkahkah. Adeh. takpe, will try again till sukses.. Kalau Bulan ni tak berjaya , kita try bulan depan! Sampai bila-bila. Post yang baik-baik tu kan sangatttttttt bagus?  Good Luck Diriku!

=) Auto LIKE and Auto Invite?
Huh! Annoying Giler! Kalau orang suka page and group kau, orang like la sendiri. Kenapa perlu dipaksa-paksa dengan adanya auto like bagai neh? Tak malu eh? Paksa orang like page kau? hahaha.. kasor benor bunyi tue. kihkih. Tapi series, sejak ada menatang tu, macam pisang panas lak aku jemput masok ke page dan group tah pape. * semak otak mak nak *

=) Happy! Yeay
 Sangat sangat happy dengan my Job Rite Now ! Sangat happy sebab da nampak sedikit perubahan rakan sekerja. Positif!! yeay !

=) Kenangan ICU
Erm.. Last Saturday, mak lawat ibu saudaranya yang duduk di Klang masuk ICU. Bila mak masuk je, mak terus terbayang arwah. Yelah!  Almost 2 weeks di ICU Hospital Klang. =( Hari ni, pagi ni, mak dapat berita yang ibu saudara mak meninggal. Al- Fatihah. Semoga tenang disana. Insya'Allah. 
Aku? Lalu je depan Hospital Sungai Buluh.. konpem! Airmata laju jer turun. Sabarlah hati. Tuff demi ur mom and dad ! * hugs *

OK. Tata !!
Yeay .. angka 11 dan 31 bakal datang.
GULP!