NUFFNANG

FOLLOW ME

Minggu kaki penat.

Friday, January 04, 2013 0 Comments A+ a-

Point to be shared.

Penat norrr berjalan. Bukanlah berjalan sngat pon. Tapi pasal kaki ni sakit noorrr... Moh la flashback apa yang jadi sepanjang minggu.

27.12.12 = g sopeng baju sekolah apiz. Siang tu koje macam biasa. Ater... Penat gile teman!. Tapiii... Baju yg dibeli agak oversize! Harus ditukarrr..... ;)

28.12.12 = pun koje cam biase. Aku klu bust koje, aku buat sungguh2, nolak troli sungguh2, tampaiii tampaii sesungguh..hmm, kaki da memang sedia lengoh. Amekkk ko.. Hahaha tambah sket lagi rasa sakik tu eh? =p

29.12.12 = duduk rumah dediam. Haaha.
Нaнaɑº°˚=Dнaнaɑº°=D=D tapi klu da duduk rumah, memang x de istilah rehat la untuk aku ye... Aku mmg x reti duduk diam. Ade aje nak buat. Melainkan mmg sakit demam yg x boleh bangun tu. Baru sku reti dok diam sikit. Eh?

30.12.12 = pagi jam 8.30 da keluar umah, g sarapan. Pagi tu aku ada mini usim single challenge. Huaaa.... Champion tu! Kau ade? Hahhahahaha... =p liga abis jam 1.30, pecut ke bangi, cari port makan!lapo gile sey! Lepak makan kat mattop. Huhu. Terbaik nasi beriani. Teros berani aku.
Нaнaɑº°˚=Dнaнaɑº°=D=D ... Ok. Tak kalakar! =p

Lepas makan singgaah warta jap, nak tukar baju sekolah yg oversize tu. Seb baik leh tukaar. Hhahahhsshs... Rugi rm6. Takpelah! Memang salahku pongggg.... =p dalam jam 3.30 g umah mak kat bangi. Tido japs. Sedapnyaaaa letak kepala, bukak mata tengok mak da goreng cempedak! Awesome giler... Bebeheh :*.

Jam 6 g warta balik. Support acik men final mq 4k. Jam 9 malm baru balik.

Boleh imaagine tak? camner macam belacannya kitorang? Dari pgi?

31.12.12 = rehatttttt kat uma. Huby and adikku keje. Hesven giler!

1.1.13 = dapat tahu pusat boling nilai @ kompleks sukan airport da bukak, dan bagi main free games. Wuhuuuuuu.. Wajib JOIN! Even kaki sakit... Balik tu mwnyoping kat mydin.. Oooo sakit kaki ooo

2.1.13 = hantar apiz sekolah, balik tido. Tgh amik apiz sekolah, jam 4 g training. Kol 6 amik usu, teros pantas ke seremban 2! Kenny time! Wuuuhuuuu!!

3.1.13 = da start keje. Kaki makin sakit. Tapiiii... Balik keje boleh g menyoping lagik kat alamanda!

Bayangkan?

Now kaki denyut2.
Oh! Speedy recovery ples!!!!
Bace pun rasa penat tak?
Lalalallallaa....



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone