FOLLOW ME

January 19, 2013

L - liga + letih

Pagi tadi telah berlangsung usim single challenge series 2. Series 1 dah dibuat di kl megalanes, endah parade. Memang xde masalah. Liga series 2 ni kita try buat di alley baru bukak di nilai, dream bowl.

Apa yg difikirkan berlaku.
Kita as user faham sangat. Lane baru, mesin sure ada masalah teknikal. Buttttt! Tindakan daripada marshall lane tu haruslahhhh cekap!

Contoh eh.
Kalau da 3-4 kali kita report ball jem, ball jem kat lane 11-12, so, marshall lane standby laaaaaa... Kat lane tu. Kita ni tengah bertanding liga. Bukan trening suka2. Marshall lane dok lepak2 and borak kt kaunter. Eh! Bukan x boleh lepak dan borak, tapi mata dan tangan tolongl bekerja!. kannn?!

Untuk first trial ni mmg x bestlah.

1. Masih afa lagi sensor yg rosak
2. Mesin rosakkan bola player
3. Ball jem
4. Marshall slow
5. Bila tanya marshall " mmg x ley wat ape. Huh! Apekah?.."

So.. Tolonglah mantapkan servis eh? Terasa penat gile aku hari ni..sana sini cek lane lain, turun naik alley dok panggil marshall.. Ahhhh....

Stress.
Masa ni, rindu kat Ep.

Btw: hari ni penyampaian hadiah siri 1.
Weee... Koleksi pertama liga aku. Hakhakhak.

1.Azura
2.Asmadi
3. Hanis
4. Khairy
5. Roslina

High game : Roslina dan Khairy.
Tahniahhh!!!!.

Untuk siri 2 ni, game aku cam hayam, tapi dapat high game ladies.. Jadilahhhh labu.

=)

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design