FOLLOW ME

December 12, 2012

Tamat sudah

Sedih.
Siapa yang tidak sedih?
3 tahun  dah bersama dengan liga bumi .. daripada team yang 'nothing' jadi kepada team yang 'something'. eh!  hebat sangatt ke team tu? tidaklah hebat, tetapi berjaya menggegarkan team team yang lama. Berjaya juga mencelah ke top divisyen one. kau hado?. sorry kalau haku terVelagak. kahkahkah.

Semalam ... 11.12.12, game terakhir kami. Street fighter menentang Lc J Bley tahan ekk ekkksyen lah dak2 tu. uhuk. Apepun, berjaya menyekat kemaraan mereka dengan DRAW 8-8 sama. Tak menang, tak kalah. ha ha ha .. =P

Kepada fighter,
Terima kasih kerana bersusah senang denganku.
Terima kasih kerana melayan kerenah rakan-rakan sepasukanmu.
Terima kasih kerana berjuang sepenuh hati
Terima kasih, Terima kasih banyak-banyak,.

Ku tahu,
ku bukan manager yg superb

Tetapi..
telah ku cuba nak buat yang terbaik
Itu je yang mampu,. MUNGKIN?

Apepun... yang terbaik datangnya dari Allah.
Yang sebaliknya datang dari  diriku sendiri.

Next week....
18/12/12 .. Harap semua dapat datang! Kita raikan kemenangan kita AS ONE TEAM! Kalah takpe, tak sedikit pun membuatkan rasa malu dengan Nama Street Fighter!

> SF : Tak ada masalah disiplin
> SF : Gado-gado manja sesama teammate tu BIASE..
> SF : Lambat 15 minit -------> Rekod 2 kali, lambat 30 minit Rekod 1 kali.
> SF :  Tak ada Post @ prebowl atas permintaan sendiri
> SF : eishhhhh banyakkkkkkkkla nak kongsi!

Tahniah Antara anchor SF !
Yariba @ Blanka..
Berjaya mencatat nama di Season to Date Wall.....Wehoooooooooo!
Sayang Street Fighter !
Sayang selamanya !

MMuuuuaaaxxxxxxxx Fighters!


0 comments:

 

. Template by Ipietoon Cute Blog Design